William a Kate nedovolí dětem televizi před večeří

09.07.2020 | Osobnosti

Princ William s manželkou Kate jsou vlídní, ale přísní rodičové. Snaží se děti podporovat v otevřené diskuzi o jejich pocitech. Určité projevy chování jsou však bez výjimky zakázané. Týká se to řvaní a koukání na televizi. Děti po sobě nesmějí křičet a také nikdy nezapínají televizi před večeří. Budoucí královský pár je absolutně důsledný v dodržování pravidel.

„Děti jsou podporovány v otevřené diskuzi o svých pocitech. Vyjadřují své obavy ze školních předmětů, strach z plavání nebo těžkých baletních pohybů, zklamání ze zmeškaného tenisového turnaje, nebo s nimi hovoří o utrpení jiných dětí. O všem se hovoří a nacházejí se řešení. Neexistuje také, že by jeden rodič řekl ne a druhý ano, Kate a William jsou vůči sobě loajální a vystupují před dětmi ve všem jednotně,“ cituje britský deník The Sun zdroje z Kensingtonského paláce.

Princové George a Louis a princezna Charlotte jsou vychováváni v tom, že smějí hovořit o čemkoli a vyjadřovat se svobodně. Musejí ale mluvit klidným tónem a nesmějí se vyjadřovat agresivně. Rodiče jim také zdůrazňují, že většina dětí nemá takové výsostné postavení. William a Kate ve svých dětech pěstují pokoru a vděčnost. Když nastane konflikt, nesmějí děti řvát, rodina se sejde na pohovce a o problému v klidu diskutuje.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat