Recept na krásu od Heidi Klum

05.08.2020 | Osobnosti

Supermodelka Heidi Klum věří, že být krásná či krásný není zase tak složité. Nejde totiž podle ní o umělou dokonalost, ale o dodržování zdravého životního stylu. Podle německé krásky stačí mít zdravý selský rozum a jde to samo. A není třeba ani žádných drahých kosmetických přípravků. Ona totiž používá především kokosový olej.

„Spousta krásy stojí na zdravém selském rozumu. Bombardují mě různými výrobky z celého světa, ráda zkouším různé věci, ale u mě fungují základní věci, to je nejdůležitější. Když jím zdravě a hodně piju, vidím rozdíl v obličeji, když se podívám do zrcadla. Musíte se podívat do zrcadla a kontrolovat, jak to na vás působí. Ihned víte, že nějaké projevy nedokonalosti souvisejí s tím, co jste jedli. Když vypadá pleť suchá a není pružná, nejste dost hydratovaní. Když se podíváte na sebe a posloucháte své vnitřní potřeby, víte přesně, co pak dělat,“ věří Heidi.

Modelka má sice dost peněz na nejluxusnější kosmetiku, ale pořád věří obyčejným výrobkům za pár korun, které mají v běžných obchodech. Jedním ze zázraků podle ní je kvalitní bio kokosový olej.

„Miluju obyčejný, starý dobrý kokosový olej, který koupíte v obchodech. Tady v Los Angeles je teď všechno tak vysušené a já jsem hodně venku. Moc ráda si proto do vlasů vtírám trochu oleje a také si jím natírám pleť. Je to tak levné a po jeho použití se cítíte tak jedle a vyživeně. Obecně dávám přednost těmto přírodním produktům před kosmetickými výrobky plnými parfémů a konzervantů. Ráda zkouším spoustu různé kosmetiky, ale jen výjimečně u něčeho zůstanu. Raději používám kokosový olej,“ dodala Heidi.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat