Spider-Man Tom Holland naštval fanynky krásnou přítelkyní

04.08.2020 | Osobnosti

Fanynky a někteří fanouškové Toma Hollanda mají trochu zkaženou náladu. Čtyřiadvacetiletý představitel Spider-Mana je totiž skutečně zadaný. Svou partnerkou herečku Nadiu Parkes oficiálně představil na Instagramu a vyjasnil tak spekulace, které se píšou v souvislosti s jejich vztahem.

„Byli na úplném počátku vztahu, když v Londýně vyhlásili nucenou karanténu doma. Rozhodli se ale přesto do toho jít a izolovat se spolu, což znamenalo rozhodnutí, že budou muset být spolu několik týdnů. Ale naprosto skvěle jim to klapalo. Tom svěřil přátelům a rodině, že jsou oficiálně partneři a žijí spolu, i když do toho skočili velmi brzy, ale jejich vztahu to nakonec pomohlo,“ cituje deník The Mirror.

Seriálová herečka Nadia musela být do Toma skutečně velmi zamilovaná, když s ním do karantény šla, protože to neznamenalo, že budou v hercově domě sami. S Hollandem totiž žije také jeho o tři roky mladší bratr Harry a jejich kamarád Harrison Osterfield.

Nadiu Parkes a Toma Hollanda seznámili na počátku roku společní přátelé Sophie Turner a Joe Jonas.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat