Gisele Bündchen doporučuje na deprese meditace a dýchání

20.09.2020 | Osobnosti

Supermodelka Gisele Bündchen se řadu let věnuje holotropnímu dýchání a transcendentálním buddhistickým meditacím. A prý díky tomu netrpí depresemi a úzkostmi. Než přitom tyto techniky duševní hygieny pro sebe objevila, úzkosti a panické ataky mívala velmi často.

„Z vlastní zkušenosti jsem se naučila, že nic není trvalé. Někdy i jemná připomínka toho, že negativní pocity nakonec odejdou, může fungovat jako zdroj naděje. Úzkost můžete vnímat tak, jako by vás celá sžírala, a někdy potřebujeme pomoc, která nás vystrčí ven z toho začarovaného kruhu obav. Já sama jsem měla velmi těžké panické ataky a hledala jsem pomoc. V takových chvílích mi mohli pomoci rodina, přátelé a odborníci, a pomáhá mi také dýchání a meditace. Nejdůležitější věcí je vystoupit z netečnosti a hledat alternativy. Život je největší dar, který máme, každý den za to stojí,“ vzkázala Gisele na Instagramu všem svým fanouškům, kteří se trápí úzkostmi.

Gisele byla zvyklá od puberty neustále pracovat. Také díky tomu ovládla světová přehlídková mola a stala se nejvíce vydělávající modelkou současnosti. S manželem Tomem Bradym si ale prý velmi užili karanténu, protože konečně mohli zastavit a trávit čas jen s dětmi v jejich letním sídle na Floridě.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat