Adele je nezadanou paní s kočkou

07.11.2020 | Osobnosti

O zpěvačce Adele se v posledním roce často píše v souvislosti s rapperem Skeptou. Znají se z Londýna, pocházejí ze stejné čtvrti a tráví spolu nemálo času. Jenže třiadvacetiletá britská pěnice vždy zdůrazňovala, že jsou pouze kamarádi. A na sociálních sítích teď zopakovala, že je nezadaná. Prý svobodná paní s kočkou.

Adele byla o víkendu moderátorkou satirického pořadu Saturday Night Live. V reakcích na příspěvky fanoušků na Instagramu napsala: „Jinak vám taky přeju veselý Halloween! Hodlám se teď stáhnout zpět do své jeskyně a být (nezadaná) paní s kočkou, kterou jsem! Mír všem až do příštího roku,“ napsala zpěvačka.

Adele také o víkendu opět potvrdila, že její páté album ještě není hotové a v brzké době rozhodně nevyjde.

„Vím, že se tu šuškalo o tom, proč jsem moderátorkou a nejsem třeba hudebním hostem a tak podobně. A je několik důvodů, mé album není hotové, navíc jsem se bála dělat obě věci. Raději si nasadím pár paruk, tyhle vlasy jsou ale moje, mimochodem, dám si sklenici vína, nebo šest sklenic, a sleduju, co se bude dít,“ snažila se o humor Adele jako moderátorka pořadu Saturday Night Live.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat