Alžběta II. opět po třiatřiceti letech neprožije Vánoce s rodinou

12.11.2020 | Osobnosti

V roce 1987 se nekonaly tradiční rodinné Vánoce v Sandringhamu. A nebudou se konat ani letos. Britská královna Alžběta II. dala na doporučení lékařů a s manželem princem Philipem, který by se příští rok mohl dožít stovky, se budou izolovat na zámku Windsor i během svátků. Mladší příbuzní pro ně představují příliš velkou hrozbu jako přenašeči SARS-CoV-2. V jejich věku by případné onemocnění COVID-19 mělo velmi pravděpodobně fatální následek.

„Bylo nám řečeno, že je nemáme očekávat, že se vrátí na Vánoce,“ uvedl zdroj ze Sandringhamského zámku v rozhovoru pro The Sun.

Sandringham je soukromým majetkem britského královského rodu. Většina princů a princezen zde přišla na svět a zemřel zde také královnin otec Albert alias král Jiří VI.

Královna musela rodinné Vánoce zrušit také proto, že se zaměstnanci ze Sandringhamu odmítli na několik týdnů izolovat s královniným příbuzenstvem v Sandringhamu, a tedy vzdát se během Vánoc styků s vlastními rodinami.

Alžběta II. a princ Philip prožívají lockdown na hradě Windsor za Londýnem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat