Vyrýsovanému Davidu Guettovi lockdown nesvědčí

20.11.2020 | Osobnosti

David Guetta vyslal bizarní vzkaz fanouškům. Na sociálních sítích sdílí fotky, na nichž je jen v plavkách, a z obrázků je patrné, že má vyrýsované svaly včetně vánočky na břiše. Jenže třiapadesátiletý dýdžej, jemuž by figuru mohli závidět i mladší muži, tvrdí, že se během karantény spustil a nechutně přibral.

„Trochu se stydím, protože jsem byl vyrýsovaný zpočátku, ale pak jsem se přestal hlídat a být konzistentní. Takže až poslední dva týdny jsem zase disciplinovaný. Nevím, co se mi stalo, ale tak jsem se v jednu chvíli zabral do hudby, že jsem se spustil. Je šílené, co člověk dokáže se svým vlastním tělem. Bylo to opravdu působivé, udělal jsem pár videí, jak vylézám z bazénu, a zveřejnil nějaké fotky na Instagramu, ale pak jsem začal zase jíst a přestal cvičit,“ tvrdí Guetta, který byl zvolen dýdžejem číslo 1 tohoto roku.

Pařížský rodák se před šesti roky rozvedl s manželkou Cathy, již si bral v roce 1992 a má s ní dvě děti. O jeho soukromí se ví velmi málo. Až po letech Cathy prozradila, že David byl tím, kdo inicioval rozvod.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat