Cameron Diaz denně vaří svému manželovi

30.11.2020 | Osobnosti

Herečka Cameron Diaz miluje vaření. Letos má na tuto činnost díky pandemii spoustu času. A tak přiznala, že manželovi Benjimu Maddenovi a dceři Raddix vaří denně. Rodina si na její domácí kuchyni tak zvykla, že už odmítá objednané jídlo z restaurací. Hollywoodská hvězda tvrdí, že navíc jídlo používá jako svůj milostný jazyk.

„První čtyři měsíce jsem vařila úplně všechna jídla. Pak jsme pomalu začali říkat, no, možná si oběd objednáme. Možná si objednáme večeři. Ale ve většině případů vařím všechna jídla. Miluju vaření. Je to můj milostný jazyk. Miluju, že můžu vařit manželovi, miluju, že teď můžu vařit i svému dítěti. Je úžasné, že mám možnost připravovat jí pokrmy. Nikdy neměla přesnídávku. Nikdy jsem jí nic nemixovala. Od prvního dne jí česnek, víte? A do všeho dávám bylinky. Tymián a kopr, šalvěj, všechno. Miluje všechno tohle,“ svěřila Cameron v rozhovoru pro pořad Rachael Ray Show.

Osmačtyřicetiletá Cameron má s manželem Benjim desetiměsíční holčičku. A mateřství si prý náramně užívá.

„Posledních sedm měsíců jsem zahájila novou fázi života, mateřství. Takže vše se teď točí kolem domova a rodiny,“ tvrdila herečka letos v létě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat