I hollywoodské celebrity umí hrdě nosit levné oblečení

Že v šatníku populárních osobností je místo jen pro luxusní róby a věci těch nejvyhlášenějších módních návrhářů? Nenechte se zmást. To, co nosí Anne Hathaway, Drew Barrymore nebo Jennifer Lopez, stálo pouhou pětistovku!

Jsou slavné, úspěšné a pohádkově bohaté. Přesto si jdou klidně koupit oblečení do běžného obchodu s konfekcí. Anebo rovnou do secondhandu! Které slavné ženy hrdě nosí i levné kousky a nedají na ně dopustit?

Anne Hathaway kašle na kritiku

Sympatická brunetka, jejíž veselá povaha vynikla třeba ve snímku Deník princezny, je známá tím, že má ráda oblečení z druhé ruky. Na rozdíl od jiných celebrit, které by se použitých věcí nedotkly ani dlouhým koštětem, v šatech ze „sekáče“ klidně vyrazí i na červený koberec. Z toho má sice módní policie „psotník“, ale jak sama Anne říká, není důležité, co si o vás myslí ostatní, ale to, jak se cítíte vy sami. Svatá pravda, nemyslíte?

Drew Barrymore dokáže hodně ušetřit

Herečku, producentku a režisérku Drew Barrymore sice provází celoživotní smůla na muže, ale co se týká úlovků ve skříni, na ty má vážně štěstí. Když se tuhle objevila na jedné akci, všichni ji chválili přiléhavé šaty se zajímavými ornamenty. Jakmile jedna z představitelek filmových Charlieho andílků přiznala, že ji přišly na v přepočtu 500 korun, přítomné dámy tomu nechtěly ani věřit. Ovšem nešlo o vtip ani černý humor, pocházely totiž z jistého obchodu s levnou konfekcí.

Jennifer Lopez se toho taky nebojí

Ač je to možná k nevíře, i nestárnoucí popová diva Jennifer Lopez své charakteristické křivky někdy ráda zahalí do něčeho, co stojí pár korun. Za kalhoty, v nichž se nedávno nechala zvěčnit a fotografii poté umístila na sociální síť, zaplatila zpěvačka něco kolem čtyř stovek. Asi netřeba zmiňovat, že během pár chvil byly tyto „gatě“ beznadějně vyprodané, protože po nich zatoužily tisíce žen. Koneckonců, kdo by nechtěl mít v šatníku věc, jakou nosí uctívaná J-Lo! Navíc za takovou příznivou cenu…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat