Madonna ukázala fanouškům vyoperovaný kyčelní kloub

24.11.2020 | Osobnosti

Madonna zvnějšku velmi úspěšně maskuje svůj biologický věk, ale vnitřní orgány a tkáně nezapřou, že jim je přes šedesát. A protože sedmatřicet let velmi aktivně tančí a koncertuje, má zničené klouby. Lékaři jí teď museli voperovat kyčelní náhradu. Královna popu si vyjmutý kloub vyfotila a snímek sdílela s fanoušky na sociálních sítích.

Kulatou hlavici kyčelního kloubu po jejím vynětí z končetiny předložila fotograficky věrným následovníkům tak, jak ji vidí chirurgové a sestry na operačním sále.

Madonna má dlouhodobě problém se stárnutím. Tedy není ochotná si připustit, že jí prostě bylo šedesát. Stále se stylizuje do podoby třicátnice, ale horší je, že přepíná své fyzické možnosti. Doplatila na to jak zdravím, tak zklamáním tisíců fanoušků. Turné Madame X totiž přepískla, kvůli kyčli a koleni musela nakonec zrušit čtrnáct z původně plánovaných koncertů. A sama většinu zbývajících vystoupení protrpěla v mučivých bolestech.

V květnu prodělala zákrok na kolenních vazech, teď je po operaci kyčelního kloubu. A zdaleka není ze všeho venku. Zpěvačka bude muset několik měsíců kyčli pomáhat s berlí. Ale pokud půjde vše dobře, příští rok na jaře si už zase zatančí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat