Nejstylovější rodina showbyznysu: Jasně vedou Beckhamovi!

Mít styl, být in a určovat módní trendy, o to usilují manželé Beckhamovi od počátku své veřejné kariéry. Potěšit je teď může uznání britské televize Bet, v jejíž anketě byli zvoleni jako nejstylovější rodina mezi všemi slavnými. Britský pár společně vychovává a ke stylové módě od kolébky vede třináctiletého Brooklyna, desetiletého Romea, sedmiletého Cruze a rok a půl starou dceru Harper.

„Od první chvíle, kdy Victoria a David spolu v roce 1999 začali chodit, určovali módní trendy – něco, co se zřejmě promítlo i do jejich dětí. Po více než deseti letech jsou stále výjimečně oblečeni. I když tu bylo několik módní faux pas – nikdo nemůže zapomenout na Davidův účes na prdelku nebo jeho sarong – vždycky vypadali elegantně a stylově. Romeo už pracuje jako model a je jen otázkou času, kdy na molo vystoupí Harper,“ uvedl k výsledkům ankety mluvčí televize Bet.

Pět nejstylovějších rodin:

1. Beckhamovi
2. Kardashianovi
3. Rodina Angeliny Jolie a Brada Pitta
4. Beyoncé, Jay-Z a Blue Ivy
5. Middletonovi







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat