To je výbavička! David Beckham opět ukázal sexy tělo a svou chloubu

Fotbalista David Beckham (37) opět ukázal své nahé tělo a rozkrok v nové reklamní kampani pro oděvní řetězec H&M. Fotbalista pózuje ve spodním prádle, které prý sám navrhoval tak, aby vyhovovalo všem mužům a nabízelo maximální komfort pro jejich pohlavní orgány.

„Jsem velmi šťastný, že lidé podle všeho mají tohle oblečení rádi, a první sezona byla neskutečně úspěšná. Cílem je udržet kolekci v chodu a vytvořit novou značku, která se bude prodávat spoustu let. To je má ambice,“ uvedl k nové sérii snímků Beckham.

Na obrázcích má aristokraticky střižený knírek a bradku, odhaluje vypracované tělo zdobené tetováním a také lákavě vypadající rozkrok slibující ne málo ve velikosti.

Slavný fotbalista debutoval s vlastní kolekcí spodního prádla pro H&M letos v únoru, v létě přichází s novým sezonním zbožím.

Jen reklamou za minulý rok vydělal více než 400 milionů

David Beckham je velmi cennou tváří ve světě reklamy. Potvrzují to jeho příjmy z minulého roku, které má jen za reklamu a sponzorství. Podle účetnictví si za posledních dvanáct měsíců připsal na svůj účet 13,3 milionu liber – asi 423 milionů korun.

V LA Galaxy mu ročně vyplácejí 2,5 milionu liber, asi osmdesát milionů korun, a díky reklamně na značky Armani, Adidas, Samsung či Diet Coke si denně vydělal více než šestatřicet tisíc liber – asi 1,1 milionu korun.

Z účetnictví jeho společnosti Footwork Productions spravující jeho práci v reklamě a práva na fotky, je jasné, že v roce 2011 firma získala 15,2 milionu liber (asi 493 milionů korun), z nichž si fotbalista vyplatil 13,3 milionu liber (asi 423 milionů korun).

Další miliony Davidovi plynou z reklamy na spodní prádlo pro obchodní řetězec H&M a z prodeje parfémů, které produkuje se svou manželkou Victorií.

Rok 2012 bude pro Beckhama ale ještě úspěšnější, neboť byl jednou z oficiálních tváří letní olympiády v Londýně a představil světu dvě kolekce svého spodního prádla.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat