Luxusní paní domu: Victoria Beckham odhalila nekonečně dlouhé nohy!

Slavné zrcadlové schodiště, před kterým kdysi fotograf zvěčnil ikonu nejen francouzské módy Coco Chanel, nyní posloužilo i další hvězdě – Victorii Beckham (38).

Štíhlá kráska, kterou již dnes lidé nemají zaškatulkovanou jen jako „jednu ze Spice Girls“ nebo „manželku slavného fotbalisty“, ale především jako úspěšnou módní návrhářku, zapózovala při focení na proslulém schodišti dokonce se samotným Karlem Lagerfeldem.

Jak Victorie přiznala, slavný návrhář je skutečnou módní ikonou i pro ni. „Jsem nadšená, že jsem mohla fotit s Karlem. Velmi jej respektuji, je pro mě opravdovou inspirací,“ prohlásila britská rodačka. Při pohledu na její dokonalou (i když občas kvůli přespřílišné štíhlosti kritizovanou) postavu by jen málokoho napadlo, že je maminkou čtyř dětí, které má se svým manželem Davidem Beckhamem.

Fotograf zvěčnil Victorii pro francouzské vydání časopisu Elle. Na jednom ze snímků má návrhářka na sobě černý svetr Lavin a prádlo Eres. Outfit pak skvěle doplňují botky Giuseppe Zanotti a šperky Chanel.

Druhá fotografie zachycuje Victorii oděnou pouze v kalhotkách a košilce Fendi. Samozřejmostí jsou luxusní boty na jehlovém podpatku, jejichž autorem je Sergio Rossi.

Victoria Beckham si focení i pobyt v Paříži náležitě užívala. Městu nad Seinou složila i poklonu. „Je mi ctí, že mohu být v Paříži. Miluji ji a miluji i francouzský styl, který je velmi elegantní. Sama si občas připadám jako Francouzka,“ nechala se slyšet krásná návrhářka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočková polévka

(1 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat