Sex ve městě je minulost. Sarah Jessica Parker teď fušuje do politiky

Herečka Sarah Jessica Parker (48) věří, že se Hillary Clinton vzdala úřadu americké ministryně zahraničí v druhém volebním období Baracka Obamy jen proto, aby ho mohla za čtyři roky nahradit. Pokud se bývalá první dáma a manželka Billa Clintona nepokusí vyhrát volby do úřadu prezidentky USA, bude Sarah prý smutná.

„Já nesmírně fandím Hillary Clinton. Její zvídavost je pro mě dost přesvědčivá, její touha naslouchat a učit se a cestovat. Osobně, a myslím to zcela upřímně, budu velmi, velmi smutná, pokud se rozhodne nejít do voleb. Myslím, že má mnoho z toho, co může nabídnout a je na to velmi dobře vybavená, mluví smysluplně, rozumně, rozhodně, autoritativně a empaticky. Konvenční ženské stránky její osobnosti skvěle ladí s těmi částmi, které nejsou považovány za ženské a které z ní činí dobrého lídra,“ prohlásila představitelka Carrie Bradshaw ze seriálu Sex ve městě.

Právě kvůli této roli je Sarah Jessica dodnes považována za milovnici módy. Ona však tvrdí, že ačkoli její šatník praská ve švech a jsou tam kousky skutečně exkluzivní, nosí jen zlomek z toho.

„Nosím tak sedm procent toho, co mám v šatníku. Mám víc kalhot, džínů a manšestráků, než jsem si kdy dokázala představit, že budu v životě mít. Mám šaty, které skladuju dlouho, a pořád si říkám, že je lepší je tam mít, než je vyhodit, protože se můžou někdy hodit. Ale taková příležitost nikdy nenastane, a proto tento víkendu dělám velkou probírku. Slíbila jsem manželovi, že po té čistce bude v šatně slyšet ozvěna,“
dodala herečka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat