Celebrity kojící na veřejnosti: Přirozené, nebo exhibice?!

Debaty o tom, zda na veřejnosti kojit, či nikoli, se čas od času vždy někde vynoří. A pak se – nejčastěji na nejrůznějších internetových stránkách – do sebe ostře pustí odpůrci a zastánci veřejného kojení. Boj je to většinou bez jasného vítěze.

Zastánce kojení na veřejnosti najdeme i mezi celebritami, které nemají problém své dítko nakrmit, ať jsou kdekoli. Některé se nerozpakují uveřejnit na svém profilu fotografii, na níž jsou při kojení zachyceny. Které hvězdy jsou největšími zastánkyněmi kojení na veřejnosti?

Miranda Kerr

Modelka v dubnu 2011 uveřejnila na Twitteru fotografii, na níž kojí svého syna Flynna. A snímek obletěl celý internet. Ovšem nebyl prvním takového druhu – nedlouho předtím pověsila novopečená maminka podobnu fotku na své stránky, aby svého syna ukázala světu a hlavně svým fanouškům a podpořila kojení.

Pink

V červnu 2012, nedlouho po narození dcery Willow, uveřejnila zpěvačka rovněž na Twitteru instagramovou fotografii zachycující ji při kojení s popiskem „Oběd během focení pro mé nové album“. Poměrně nedávno pak obdobnou fotografii uveřejnil i manžel Pink Carey Hart.

Maggie Gyllenhaal

Herečka je známou zastánkyní kojení – i toho na veřejnosti. Už v roce 2007 si bulvární fotografové zachytili, jak kojí svou dceru Ramonu v jednom z newyorských parků.

Julie Bowen

Seriálová herečka porodila v roce 2009 dvojčata. O rok později v jedné talk show uvedla, že kojit dvě děti najednou je jako mít u prsou „dva malé přístroje na liposukci“. Julie pak rovněž uveřejnila svůj „kojící snímek“.

Mayim Bialik

Herečka, která momentálně září v seriálu Teorie velkého třesku, se nijak netají svou podporou kojení. Svého syna Fredericka ostatně kojila až do jeho čtvrtých narozenin. A ani ona nemá potíže s fotografiemi zachycujícími ji v této činnosti…

Doutzen Kroes

Modelka předvádějící mimo jiné i prádlo Victoria‘s Secret v roce 2011 uveřejnila snímek, na němž právě kojí mezi focením svého syna Phylloan Joy Gorrého.

Lucy Lawless

Seriálová Xena se rozhodla v roce 2002 podpořit kojení v rámci oslav Světového týdne kojení nafocením a uveřejněním série snímků, na nichž krmí svého synka Judaha. Byla jednou z prvních celebrit, jež se rozhodli dodat odvahu mnoha maminkám a podpořit je v kojení podle potřeby dítěte, ne podle toho, kde se zrovna nacházejí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat