Zamilovaná Jennifer Lopez: Chaos ve vztahu musí být!

Poklid a idylka, to není nic, co čtyřiačtyřicetiletá hollywoodská hvězda Jennifer Lopez očekává od života a partnerství s mužem. Žije s mladičkým tanečníkem Casperem Smartem a tvrdí, že ve vztahu požaduje trochu chaosu, jinak ji to přestane bavit.

Jennifer je stejně jako její kolegyně Demi Moore či Madonna pumou – randí s mužem mladším o více než deset let. V jejím případě je to konkrétně hned osmnáct roků.

Já chci trochu chaosu, také však požaduji bezpečí a pořádek… ale když necítím, že je to to pravé, už v tom dál nepokračuju,“ svěřila Jennifer v rozhovoru pro britský magazín Glamour.

Manželství sice nevylučuje, v současnosti ho ale rozhodně nevidí: „Nevím. Uvidíme. Nevím. Víte, vždycky jsem na tuto instituci věřila. Věřím na ni, ale je to složité. Měla jsem své problémy, prostě stále věřím v lásku a myslím, že to je to hlavní.“

Jennifer také v interview tvrdila, že netrpí potřebou komfortního přejídání, kdy se člověk cpe, aby mu bylo dobře psychicky.

Nejsem žena, která se přejídá. Necítím se potom dobře. Někoho uklidní, když si sedne a sní celý kelímek zmrzliny Haagen-Dazs, ale z toho bych se pozvracela,“ dodává Lopez.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat