Bezdětná Jennifer Aniston tvrdí: Mateřství vnímám jako tlak

Herečka Jennifer Aniston tvrdí, že je pro ni mateřství stresující. Má totiž pocit, že ji do toho okolí nutí. Pětačtyřicetiletá hvězda údajně před devíti roky přišla kvůli tomu o Brada. Nechtěla s ním mít děti. On už jich dnes má s Angelinou Jolie šest. A hvězda seriálu Přátelé je stále bezdětná, třebaže je ve věku, kdy začíná být těhotenství nebezpečné pro matku i dítě. Na Jennifer skutečnost, že nemá dítě, začala silně doléhat.

Jak? Má pocit, že jako žena selhala. „Nemám žádný seznam toho, co bych měla udělat do určitého věku, a… pokud se to nesplní, tak jsem selhala v určitém smyslu jako feministka, nebo jako žena, nebo se snížila má cena a má hodnota jako ženy, protože jsem neporodila dítě. Přivedla jsem na svět spoustu věcí a mám pocit, jako bych byla matkou mnoha věcí. A nemám pocit, že je fair neustále na lidi vyvíjet takovýto tlak,“ zlobila se Jennifer v rozhovoru s Carsonem Dalym.

Aniston je dva roky zasnoubená s hercem Justinem Therouxem. O jejich svatbě se zatím spekuluje stejně tak intenzivně jako o svatbě jejího bývalého manžela Brada Pitta a Angeliny Jolie.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat