POTVRZENO z královského paláce: Kate Middleton je podruhé TĚHOTNÁ!

Britský korunní princ William příští rok přivátá na světě už druhého potomka. Jeho mluvčí potvrdil světu, že manželka Catherine, toho času známá jako vévodkyně z Cambridge, je podruhé těhotná. Prvorozený syn princ George se narodil loni v červenci. A tak jako během těhotenství s ním, i v druhém případě trpí Kate vážnou formou těhotenských nevolností.

„Jejich královské výsosti vévoda a vévodkyně z Cambridge jsou velmi potěšeni, že vám mohou oznámit, že vévodkyně z Cambridge očekává jejich druhé dítě. Královna a členové obou rodin jsou tou zprávou velmi potěšeni. Tak jako v případě prvního těhotenství trpí vévodkyně hyperemesis gravidarum. Její královská výsost nebude tudíž dnes doprovázet vévodu z Cambridge na jejich plánovaném vystoupení v Oxfordu. Vévodkyně z Cambridge je v ošetřování lékařů v Kensingtonském paláci,“ uvedl mluvčí z Buckinghamského paláce.

O tom, že je Kate těhotná, hovořila její kamarádka Jessica Hay už v první polovině července. Byla to ona, kdo vyzradila předčasně už první těhotenství vévodkyně z Cambridge.

Katin kroužek nejbližších už hezky šíří zprávu, že je těhotná. Slyšela jsem to od několika různých kamarádek, a říkají, že se to oznámí velmi brzy,“ uvedla Hay v neděli 13. července v rozhovoru pro australská média.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Cibulačka

(1 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat