Hvězdy, co utekly hrobníkovi z lopaty...

Nemoci, úrazy či nebezpečné závislosti se nevyhýbají nikomu, ani idolům ze světa showbyznysu. Které celebrity dokázaly vyhrát nejtěžší boj svého života?

Hugh Jackman

Herec v roce 2013 musel podstoupit chirurgické odstranění nádoru kůže na nose. Od té doby je z něj propagátor screeningu a prevence rakoviny kůže.

Britney Spears

Byla závislá na alkoholu a drogách, ale v roce 2007 (po neslavném kolapsu s oholenou hlavou) nastoupila léčbu a od té doby je „čistá“. To bohužel může říct málokterá celebrita, jež propadla závislosti.

Samuel L. Jackson

Slavný herec kdysi propadl kokainu. Několikrát se dokonce nebezpečně předávkoval a jeho život visel na vlásku. V roce 1991 se podrobil odvykací kúře. Od té doby po drogách nesáhl. Úctyhodný obrat!

Kylie Minogue

V roce 2005 byla zpěvačce diagnostikována rakovina prsu. Podstoupila operaci a 8 měsíců chemoterapie. Rakovinu nakonec porazila.

Drew Barrymore

Už ve 12 letech byla závislá na alkoholu, o pouhý rok později se přidal kokain. Drew se ale rozhodla se svými démony bojovat a vyhrála.

Rod Stewart

Zpěvákovi byla během rutinního vyšetření objevena rakovina štítné žlázy. Stewartovým největším strachem bylo, že po léčbě již nebude moci zpívat. Ale nakonec se všechno podařilo.

Lance Armstrong

Cyklistovi byla v roce 1996 diagnostikována rakovina varlat. Jeho stav byl opravdu vážný – nemoc se rozšířila až do mozku, plic a dalších orgánů. Ale nakonec se sportovci povedlo k překvapení lékařů rakovinu překonat.

Robert de Niro

Také Robert onemocněl rakovinou prostaty. To mu bylo 60 let. Naštěstí se na chorobu přišlo v samých počátcích, a tak se herec zcela uzdravil.

Jane Fonda

Skoro celou dospělost bojovala herečka s bulimií, několikrát byla v ohrožení života. Pak se ale vrhla na zdravý životní styl a nad nemocí vyhrála.

Michael Douglas

Herci byla v roce 2010 diagnostikována rakovina jazyka. Nastoupil okamžitou léčbu a o rok později mohl svým fanouškům oznámit, že se nádor podařilo zdolat.

Steven Tyler

Slavný zpěvák propadl v mládí drogám. V roce 1986 nastoupil do léčebny a celých 22 let se žádné návykové látky ani nedotkl. Jenže pak přišla nová závislost – na lécích. Steven v sobě našel znovu sílu na odvykací kúru a je opět čistý.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat