Cameron Diaz o manželství: Vše jednou, dvakrát či třikrát zkusím

Dvaačtyřicetiletá Cameron Diaz nevylučuje, že se jednou provdá. Ačkoli to v minulosti odmítala, dnes tuto variantu připouští. Hollywoodská hvězda se totiž řídí přítomným okamžikem. Nikdy v minulosti to tak necítila, ale dnes už přiznává, že by tuhle formu soužití mohla vyzkoušet. Jednou, dvakrát nebo i třikrát.

Na otázku, zda se opravdu nikdy nevdá, teď Cameron odpověděla: „Nikdy v životě jsem na nic neřekla nikdy.“

Diaz randí několik měsíců se zpěvákem Benjim Maddenem. A ten ji prý požádal o ruku, přičemž ona nabídku přijala.

„Člověk dokáže říct, kdy jsou lidé dobrými partnery jeden pro druhého a jsou k sobě milí a soucitní a štědří a ohleduplní. Myslím, že je to velmi pěkné a že to dokážete vidět. Protože dokážete také vnímat, co si lidé o svých partnerech nemyslí a nejsou na ně milí a nejsou štědří. Myslím, že je to evidentní. Tyhle věci jsou evidentní… Já osobně zůstávám v přítomnosti, v této chvíli. Nejsem takový člověk, z jakéhokoli důvodu, neprojektuju samu sebe do příliš vzdálené budoucnosti. Nežiju ani minulostí. Snažím se zůstat v přítomnosti, v tuto chvíli, v níž se nacházím,“ tvrdí Cameron.

Hvězda filmu Prázdniny tak nevylučuje ani manželství. „A proto, nikdy jsem neřekla na nic nikdy. Věřte mi, já zkusím vše jednou nebo dvakrát či dokonce třikrát,“ dodala Diaz.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat