Oblékáte se jako ovce, vzkázala slavná herečka mladším kolegyním

Herečka Joan Collins je prý poslední roky znechucená, kdykoli sleduje promenádu hereček po červeném koberci. Ať už je to před udělováním Oscarů či Zlatých glóbů, vždycky je to podle jednaosmdesátileté britské hvězdy šeď a nuda. Její mladší kolegyně se chovají jako ovce a podobají jedna druhé.

„Myslím, že nejlépe oblečená na letošních Zlatých glóbech byla Amal Clooney. Jennifer Lopez a Meryl Streep také vypadaly dobře. Ale jinak si o módě ostatních moc nemyslím. Zdá se, že tu funguje nějaká ovčí mentalita mezi některými herečkami, které vypadají stejně. Když jsem do Hollywoodu přišla, bylo mi jednadvacet, což byla stále zlatá éra – Lana Turner, Barbara Stanwyck, Susan Hayward, Marilyn Monroe… Všechny měly svůj vlastní styl. Tyto ženy, včetně Sophie Loren a Elizabeth Taylor, si samy dělaly vlasy a make-up a vždy vypadaly úchvatně,“ svěřila Joan v rozhovoru pro magazín HELLO!.

Collins vypadá na jednaosmdesát stále báječně. Ale odmítá, že by toho dosahovala plastikami.

„Nechci vypadat jako plastová Barbie panenka. Viděla jsem velmi slavné herečky po plastice. Vidíte váčky výplní pod kůží a nedokážou pohnout obličejem. Je to hrozivé. Tahle dobrovolná chirurgie je děsivá. Legendární herečky s rozumem posílaly na testovací operaci své služebné, když se vrátily a vypadaly dobře, rozhodly se jít na zákrok taky. Kdyby jim lékař přetnul nerv, byly by ochromené na celý život,“ dodala hvězda seriálu Dynastie.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat