Gisele Bündchen: Jako matka vždy držím slovo

Nejlépe placená modelka světa Gisele Bündchen věří, že se jí daří skloubit kariéru s rodičovstvím. Je matkou pětiletého Benjemina a dvouleté Vivian, které má s hráčem amerického fotbalu Tomem Bradym. Brazilská kráska vyrůstala ve velmi láskyplném a velmi pečujícím prostředí. A věří, že dopřává svým dětem to stejné. Vždy prý ale především drží slovo.

Jsem velmi pečující, pocházím z velké rodiny a mí rodiče byli milující. Ale pro mě je nejdůležitější věcí, že jako máma držím slovo. Když řeknu ne, tak myslím ne. Vždy říkám, že mé děti neustále sedí a jen opakují: ‚Chci to, chci to.‘ Ale jsou velmi chytré, a když jim něco dám, vědí, že si to opravdu můžou vzít,“ svěřila čtyřiatřicetiletá modelka.

Gisele vyrůstala v německy mluvící vesnici nedaleko brazilského města Horizontina.

Moje matka byla hrdinka, je to nejsilnější, nejpracovitější žena, jakou jsem kdy potkala. Neuvědomovala jsem si to do chvíle, kdy jsem se sama stala matkou. Ona žila jen pro nás. Měli jsme velmi jednoduchý život, ale nikdy jsem neměla pocit, že mi něco chybí,“ dodala Bündchen v rozhovoru pro britskou edici magazínu Vogue.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:46
13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat