15 nejhorších oscarových rób všech dob: Chcíplá labuť i výstřelky bez podprsenky!

Máme za sebou další oscarový večer, a tak kromě vítězů a poražených z filmového nebe můžeme zase mluvit i o vítězích a poražených červeného koberce. A to vítězích a poražených za posledních několik desetiletí…

Komu to na předávání Cen filmové akademie v minulosti pořádně ujelo a vysloužil si tak kritiku ze všech stran?

1. Gwyneth Paltrow

Zní to neuvěřitelně, ale je to tak – dokonalá Gwyneth, která v posledních letech červené koberce spíše zdobí, v roce 2002 oblékla šaty, jež ji okamžitě katapultovaly mezi největší oscarové módní průšvihy.

2. Celine Dion

Krásné zpěvačce se červený koberec nepovedl v roce 1999, kdy si oblékla bělostné sako…obráceně… Originální? Jistě. Povedené? Ani omylem!

3. Bjork

Nikdo nejspíš nečekal, že by si excentrická zpěvačka oblékla tradiční róbu. Ovšem že přijde převlečená za labuť, to v roce 2001 čekal asi málokdo…

4. Whoopi Goldberg

Rok 1993 patřil z pohledu módního pekla oblíbené komediální herečce. Svůj outfit zkrátka nezvládla – střihem, materiálem, barvami… I na divoká 90. léta to bylo moc.

5. Hilary Swank

Růžové šaty by mohly být perfektní, kdyby neměly tu podivně nakadeřenou látku u jedné strany – vypadá to, jako by Hilary neustále stála v průvanu…

6. Cher

Zpěvačka si oscarový červený koberec v roce 1986 spletla s nějakým kabaretním vystoupením. Co je moc, to je moc…

7. Uma Thurman

Herečce se povedlo v roce 2004 dorazit na předávání Oscarů v převlečení za zmuchlanou pirátku. A to není dobrý záměr.

8. Jennifer Connelly

Člověk ani neví, kde začít – Jennina róba je špatně zvolená z tolika důvodů, že je to až parodie. To se jí prostě v roce 2002 nepovedlo.

9. Sarah Jessica Parker

Všeho moc škodí – kdyby šaty neměly ten podivný cíp vzadu, byly by téměř bezchybné a herečka by v roce 2010 nepatřila k nejhůře oblečeným.

10. Demi Moore

Přes všechnu snahu vypadala herečka v roce 1992 při předávání Oscarů jako studentka střední školy chystající se na svůj první ples.

11. Barbra Streisand

Herečka si sice v roce 1969 odnesla Oscara, ale také pomyslnou cenu za nejhorší outfit. I když koncem 60. let bylo v módě možné ledasco, Barbřin „diblíkovský“ vzhled už byl trochu moc.

12. Cameron Diaz

Herečka v roce 1998 pojala Oscary spíš jako odpoledne na pláži. A to je pořádný úlet.

13. Geena Davis

Devadesátá léta byla v módě divoká, ale vypadat na červeném koberci jako holka ze šantánu, to není dobrý nápad. A přesně tak Geena v roce 1992 vypadala.

14. Kim Basinger

Krásná herečka umí také pěkně šlápnout vedle – třeba když v roce 1990 oblékla na Oscary podivné svatební šaty pro robota.

15. Susan Sarandon

Měděné vlasy, měděná nadýchaná róba, o šálu přes ramena ani nemluvě. V roce 1996 to legendární herečka trochu přehnala.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat