Svobodná matka Miranda Kerr: Mateřství mě naplnilo hrdostí

Modelka Miranda Kerr tvrdí, že ji mateřství naplnilo pocitem hrdosti. Jednatřicetiletá kráska tak může říct, že je velmi hrdou matkou. S bývalým manželem Orlandem Bloomem má čtyřletého syna Flynna. Ačkoli se s britským hercem rozešla, chlapce vychovávají společně jako skvělí přátelé.

A na co je Miranda hrdá? Na to, co se u malých dětí dnes moc nevidí. Na skvělé vychování a způsoby. Její Flynn si nemůže dělat, co se mu zlíbí, obtěžovat okolí svými výlevy a vztekat se uprostřed ulice. Kerrová se ho snaží vychovávat k tomu, aby měl dobré způsoby. Ale prý to má velmi lehké, protože její potomek je inteligentní.

„Jsem na něj hrdá, je to velmi dobrý hoch, poslouchá, je velmi trpělivý a docela inteligentní na čtyřletého kloučka. Ale říkám to jako velmi hrdá matka,“ prozradila australská kráska.

Modelka se v synovi snaží vychovávat zdravý vztah k přírodě a lásku ke všemu živému.

„Moc ráda mu čtu a také s ním ráda chodím ven na procházky do přírody, vysvětluji mu nádheru přírody, ukazuji mu západ slunce či květiny, vážíme si života a celého světa… On miluje známky a malování, takže spolu také hodně malujeme a tvoříme,“ dodala modelka.

Miranda nefandí tomu, aby tak malý chlapec cestoval neustále po světě. Raději mu dopřává režim, takže když cestuje do zahraničí, je s otcem a příbuznými, zatímco ona s ním komunikuje prostřednictvím videohovorů.

„Ráda bych s ním byla pořád, ale jsou mu čtyři roky a je předškolák, tak ho raději držím doma a odjíždím jen na pár dní. Zůstává se svým otcem, pak se vrátím. Myslím, že rutina je pro děti velmi důležitá, aby měly pocit bezpečí. Je to jednoduché,“ tvrdí rodačka ze Sydney.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat