Britney Spears chodí na hodiny matematiky. Aby nebyla hloupější než její 9letý syn

Násobilku a základní početní operace se začala znovu učit zpěvačka Britney Spears. Navštěvuje pravidelně hodiny algebry, aby mohla doučovat svého devítiletého syna Prestona, jehož má s bývalým manželem Kevinem Federlinem. Popová hvězda nikdy v matematice nevynikala, ale chce být synovi nápomocna při plnění domácích úkolů.

„Synové navštěvují opravdu těžkou školu, tento týden jsme tři hodiny dělali během jediného večera domácí úlohy. Něco z toho je pro mě těžké. Příští rok je Preston v páté třídě, bude dělat algebru, takže chodím sama na hodiny, abych věděla, jak to spočítat!“ přiznala Briteny v rozhovoru pro magazín People.

Třiatřicetiletá zpěvačka má s exmanželem Federlinem ještě osmiletého Jaydena.

„Když dostanou hodně áček, tak za to dostanou hračku. Preston chtěl vysoké kapesné, asi deset dolarů na týden, nebo dvacet dolarů, ale to se ještě uvidí,“ tvrdila v rozhovoru Spears.

Britney je teď opět šťastně zamilovaná. Půl roku randí s producentem Charliem Ebersolem a nevylučuje, že by s ním měla další děti.

„Ráda bych měla ještě jedno dítě. Jsem spokojená se svými dvěma chlapci, ale možná v budoucnosti uvidíme,“ dodala popová hvězda.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat