Jak ušetřit na internetových nákupech?

07.02.2011 | Finance

Pokud nakupujete přes internet, máme pro vás zajímavý tip, jak ušetřit na o-nline nákupech. Nejenže zboží v internetových obchodech lze nakoupit levněji než v těch kamenných, ale také je možné využít spousty slevových portálů kolektivního nakupování, kde můžeme nakoupit se slevou 40-90 %. Je možné ušetřit ještě víc, tedy z každého internetového nákupu, dokonce i z nákupů na slevových portálech.

Nákupní portál eCashback odměňuje zákazníky za jejich internetové nákupy. Funguje na podobném principu jako věrnostní karty a clubcard, na které zákazníci sbírají body, za které potom získají slevové kupony, dárek, či slevu na nákup. S portálem eCashback ovšem zákazníci sbírají přímo peníze, takže každý zákazník přesně ví, kolik peněz mu každý nákup přinesl.

Zákazník tedy získá od portálu eCashback za každý svůj internetový nákup určitou finační částku, která je většinou vyjádřena procentem z nákupu. Tato částka se nazývá cashback.
Získané cashbacky se každému zákazníkovi sčítají a jsou vypláceny v okamžiku, kdy jejich výše dosáhne 300 Kč.

Na webové stránce portálu eCashback si zákazníci mohou vybrat z velkého množství eshopů a dalších on-line prodejců z různých oblastí. Nákupem u kterékokoliv z nich získají od portálu cashback. Zákazníci zde najdou známou nákupní galerii s širokým sortimentem zboží, eshopy s knihami, módou, kosmetikou, elektrem, ale také s pneumatikami, doplňky do bytu a domácnost, cestovní kanceláře a cestovní rezervační systémy, hotely, mobilního operátora či již zmiňované slevové portály kolektivního nakupování a spoustu dalších eshopů a prodejců. U každého prodejce je uveden stručný popis nabízeného sortimentu a informace o výši cashbacku.

Jak je tedy možné nákupem přes portál eCashback ušetřit peníze? Zákazník se zaregistruje jako uživatel portálu, a potom jako přihlášený uživatel si na portálu eCashback vybere eshop, kde chce nakoupit, a kliknutím přejde na stránky eshopu, kde provede nákup, jak je zvyklý. Nejpozději do dvou dnů od provedení nákupu je uživateli portálem zaslán e-mail o tom, že jeho nákup byl zaznamenán s informací o výši získaného cashbacku. Uživatel si všechny své nákupy a získané cashbacky může kontrolovat ve svém uživatelském profilu.

Využívání portálu je naprosto bezplatné. Zákazníci si tak svými nákupy mohou vydělat peníze navíc. Uživatelé, kteří portál eCashback využívají opakovaně, si mohou naspořit zajímavé částky! Peníze si tak můžeme spořit i v okamžiku, kdy je utrácíme. Každý uživatel může ušetřit ještě víc a získat bonus v hodnotě 100 Kč, pokud doporučí portál eCashback ostatním a doporučená osoba se zaregistruje jako uživatel.  Přesné podmínky akce “doporuč a získej” najdete na webové stránce portálu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat