Sedavé zaměstnání si vyžaduje kvalitní kancelářské křeslo

16.08.2016 | Finance

Trávíte celé hodiny sezením v kanceláři a máte z toho bolesti zad? Spousta lidí si myslí, že práce v kanceláři je fyzicky nenáročná, ale není tomu tak.

Právě lidé se sedavým zaměstnáním nejčastěji trpí bolestmi zad, které mohou vést až k těžkým zdravotním problémům, jako je například vyhřeznutí plotének. Je to způsobeno nesprávným způsobem sezení.

Abychom mohli sedět správně, je zapotřebí našemu tělu poskytnout dostatečnou oporu, v podobě kvalitního křesla. Ovšem, nemůže jít o jen tak ledajaké křeslo. Velmi zásadním prvkem každé kanceláře jsou křesla kancelářská.

Jestliže se chcete rozloučit s bolestmi zad, je opravdu důležité opatřit si kvalitní kancelářské křeslo, které vám umožní pohodlně a bez bolesti sedět každý den. Jistě jste si všimli také toho, že pokud Vás trápí bolest, nemůžete se plně soustředit na svou práci a vaše pracovní výkony klesají. Proto by mělo být pořízení kvalitního křesla kancelářského v zájmu také vaší kariéry.

Jaké jsou základní důležité vlastnosti kancelářského křesla?

  • Pohodlný, dostatečně široký a anatomicky tvarovaný sedák
  • Nastavitelná výška sedu
  • Výškově nastavitelné opěrky rukou
  • Stabilní a snadno pohyblivý podvozek

Dá se sedět zdravě a zároveň levně?

Výše zmíněná kritéria by Vám měli dát jakousi záruku, že je Váš výběr správný. Ovšem další otázkou je také cena takového křesla do kanceláře. Jistě chápete, že se vyplatí do něj investovat, ale zase nechcete vyhazovat zbytečně moc peněz. Proto je dobré soustředit se na výběr toho správného obchodu. V B2B Partner najdete opravdu širokou nabídku kvalitních kancelářských židlí a křesel, za ceny, které vás skutečně potěší. Vybírejte zdravotní kancelářské židle, luxusní kancelářská křesla i mnoho dalších druhů sedacího kancelářského nábytku za velmi příznivé ceny.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat