Chcete ušetřit? Právě teď je nejlepší čas nakoupit zimní bundy a boty

23.04.2017 | Finance

Dala letošní zima pořádně zabrat vašim lyžím, zimní bunda už nijak zvlášť nehřeje (a navíc nedrží ani tvar) a brusle už jsou tak tupé, že je nenabrousí ani ten nejlepší odborník? Pak je jasné, že na příští sezónu potřebujete nové vybavení. Nenechávejte jeho nákup až na podzim, právě nyní je totiž nejvýhodnější!

Letošní zimní sezonu můžeme snad považovat za definitivně uzavřenou, a na řadu tak tradičně přichází zimní výprodeje. Poradíme vám, kde se dá sehnat zimní zboží za nejlepší ceny a proč se nevyplácí zimní výprodeje ignorovat.

Nepodceňujte outlety

Outletová centra se v České republice těší čím dál tím větší popularitě. Jedná se totiž o poměrně levný způsob, jak sehnat kvalitní oblečení z neaktuálních kolekcí. V Čechách jich však bohužel není tolik, kolik bychom si přáli, a tak někdy nezbývá, než uspořádat hon za oblečením v sousedních zemích. Tam je nabídka outletových center poměrně širší, výběr velikostí je větší a ceny jsou většinou nižší.

Mezi nejoblíbenější zahraniční centra patří pravděpodobně to berlínské, drážďanské či vídeňské. Ani v outletu ovšem nemusí vždy nutně platit, že je vše výhodné a extra levné. Nakupujte tedy s rozvahou a řiďte se selským rozumem. Obecně platí, že velké slevy se konají po Vánocích, po konci zimy a poté samozřejmě na konci léta.

Bohaté vody internetu

Hledáte-li nějaké konkrétní zboží, vyplatí se vám zalovit ve vodách internetu. Efektivně fungují srovnávače zboží, kde můžete zadat buď typ zboží, nebo konkrétní značku a zobrazí se vám seznam e-shopů, které mají danou věc v nabídce na prodej. Zároveň ihned vidíte cenu a zda se platí doprava a poštovné. Rychle se tak lze zorientovat, kde zaplatíte nejméně.

Nehleďte však pouze na cenu, ukazatelem by měly být i uživatelské recenze na daný e-shop, které o kvalitě služby dost napoví. Zároveň vždy vyhledávejte skrze anonymní okno, cena daného zboží vám tak neporoste s každým kliknutím před očima.

Buďte však obezřetní, co se týče podezřele velkých slev. Většinou se jedná o pouhý marketingový tah a v konečném důsledku jsou ceny nastaveny stejně, nebo dokonce výše, než byly původně.

Tradiční kamenné prodejny

V kamenných prodejnách nejvíce pochodíte, pokud hledáte zimní oblečení. Slevy mohou dosahovat až 70 % a provozovatelé jednotlivých obchodů často nabízí speciální nabídky lákající zákazníky na další nákupy v podobě poskytnutých slevových kartiček na nákup.

Jediným minusem může být přehršel lidí toužících po tom samém co vy a stejně tak i nedostatečný výběr a omezená nabídka velikostí.

Ty nejvýhodnější kousky

Zimní výprodeje se nejčastěji týkají hlavně oblečení, a to konkrétně zimních bund a bot. Přestože jste tedy na míle daleko od myšlenky, co budete nosit příští zimu, zimní výprodeje nepromeškejte. Ušetřit můžete až několik tisíc korun. Slevy jsou také nabízeny na zimní sportovní vybavení, a to zejména lyže, snowboardy apod.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat