Komentáře k článku

Hanyna 02.09.2017

Neumím říkat ne. Sice se to snažím učit, ale moc mi to nejde. Obzvláště v práci.

helus 01.09.2017

Naštěstí se mě to netýká.

Monalisa 01.09.2017

Celý tento nesmyslný článek je o případech, kdy Vás úkoluje kolega či není Vaší náplní atd.... Tj úkoly, které Vám vlastně ani nepatří, tudíž není problém je odmítnout. A pokud někdo je sám přetížen a bere si úkoly od kolegy, pak je sám hloupý.. V případech, kdy dostanu úkol od svého nadřízeného, toto je opravdu na zvážení každého. Osobně si myslím, že není možné se kategoricky ohradit či říci jednoznačné ne. Pokud tak učiním, musím počítat s variantou, kdy se znelíbím a budu nucena odejít či tak učiním dobrovolně:-( Prostě doporučuji si vše nejlépe rozmyslet a vyhodnotit. Pokud budu na místě, kde by se mi toto dělo často, pak odejdu sama, protože nebudu spokojena. Na každé místo se najde řada mladých hloupých a naivních, kteří rádi budou dělat cokoli od rána do noci. Když jsem byla v pozici, kdy jsme nabírali nové lidi, tito byli ochotni ne v jednom ale více případech pracovat i několik měsíců na zkoušku zadarmo:-(. Což jsme jako seriozní firma samozřejmě odmítli.

nea 01.09.2017

Jo to je zase idealistické. Kdybych řekla ne, okamžitě bych vyfasovala letenku z práce. A pokud ne hned, za pár dní by se nějaký smyšlený důvod na vyhazov určitě našel ač bych makala pořádně a bez chyb. A hodnocení.....ani nechci pomyslet.

konatovka 31.08.2017

Mělo by to tak být. Jsem moc ráda, že již nechodím do práce. Stačilo mi těch skoro 40 let.*1*

vivi11 31.08.2017

někdy se ozvat musí

glady 31.08.2017

je třeba se ozvat

Jojo člověk se musi umět postavit

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat