Komentáře k článku

Jojo člověk se musi umět postavit

glady 31.08.2017

je třeba se ozvat

vivi11 31.08.2017

někdy se ozvat musí

konatovka 31.08.2017

Mělo by to tak být. Jsem moc ráda, že již nechodím do práce. Stačilo mi těch skoro 40 let.*1*

nea 01.09.2017

Jo to je zase idealistické. Kdybych řekla ne, okamžitě bych vyfasovala letenku z práce. A pokud ne hned, za pár dní by se nějaký smyšlený důvod na vyhazov určitě našel ač bych makala pořádně a bez chyb. A hodnocení.....ani nechci pomyslet.

Monalisa 01.09.2017

Celý tento nesmyslný článek je o případech, kdy Vás úkoluje kolega či není Vaší náplní atd.... Tj úkoly, které Vám vlastně ani nepatří, tudíž není problém je odmítnout. A pokud někdo je sám přetížen a bere si úkoly od kolegy, pak je sám hloupý.. V případech, kdy dostanu úkol od svého nadřízeného, toto je opravdu na zvážení každého. Osobně si myslím, že není možné se kategoricky ohradit či říci jednoznačné ne. Pokud tak učiním, musím počítat s variantou, kdy se znelíbím a budu nucena odejít či tak učiním dobrovolně:-( Prostě doporučuji si vše nejlépe rozmyslet a vyhodnotit. Pokud budu na místě, kde by se mi toto dělo často, pak odejdu sama, protože nebudu spokojena. Na každé místo se najde řada mladých hloupých a naivních, kteří rádi budou dělat cokoli od rána do noci. Když jsem byla v pozici, kdy jsme nabírali nové lidi, tito byli ochotni ne v jednom ale více případech pracovat i několik měsíců na zkoušku zadarmo:-(. Což jsme jako seriozní firma samozřejmě odmítli.

helus 01.09.2017

Naštěstí se mě to netýká.

Hanyna 02.09.2017

Neumím říkat ne. Sice se to snažím učit, ale moc mi to nejde. Obzvláště v práci.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat