Kosmetika, potraviny, zkrátka vše online a levněji!

02.09.2017 | Finance

Kdy jste si naposled udělali radost a koupili si něco pěkného? V létě, kdy je doba dovolených, není zrovna nejlepší čas na zbytečné utrácení (ano, jen si to přiznejme, kolikrát i věc, kterou opravdu nutně potřebujeme shledáme ve finále jako zbytečnou). My ale víme jak na to! Víme jak si udělat radost ve svých oblíbených obchodech bez výčitek, a dokonce i s úsporou.

Při nakupování na internetu doporučejeme využívat portál Plná Peněženka. Jedná se o cashback portál, který vám z každého nákupu vrací peníze zpět. Jak na to? Není to nic složitého, stačí se u Plné Peněženky zaregistrovat, z portálu se do vašeho oblíbeného eshopu prokliknout a cashback je váš! V eshopu již vybíráte, nakupujete a platíte tak, jak jste zvyklí, a právě za zmíněný proklik navíc získáte peníze zpět. Plná Peněženka spolupracuje s více jak 450 eshopy, najdete zde velké a známé jako je Mall.cz, Kasa.cz, AliExpress.com, Zoot.cz, Astratex.cz, Bonprix.cz, Notino.cz, Douglas.cz, ale také eshopy menší a specializované.  Výše cashbacku je u každého eshopu jiná, získat zpět můžete až 25 % z ceny vašeho nákupu. Získaný cashback lze kdykoli převést na svůj BÚ, stačí si o výplatu zažádat jedním kliknutím a do 3 pracovních dní máte peníze ze své virtuální peněženky v té opravdické.

Doporučujeme se na Plné Peněžence registrovat a využívat portál ke každému online nákupu, registrace je zdarma, a co více, za samotnou registraci navíc získáte vstupní bonus.

Standardně je registrační bonus 50 Kč, ale pozor! Čtenářky Bety.cz se mohou těšit na exkluzivní vstupní bonus ve výši 80 Kč, který získáte, pokud se nyní zaregistrujete zde.

Tato výhoda bude trvat po dobu 14 dní.

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější eshopy, se kterými Plná Peněženka spolupracuje, pojďme se na něj podívat.

Kosmetika

Kosmetiky není nikdy dost! Dekorativní kosmetika přichází každou chvilku s něčím novým a ty běžné přípravky na péči o tělo, pokožku a vlasy dochází snad rychlostí světla. Ať už si v kosmetice libujete či nikoli, potřebná prostě je. Nakupovat s úsporou můžete například na Douglas.cz či Notino.cz, kde vám Plná Peněženka vrátí 5 % z utracené částky zpět, vybírat ovšem můžete ze spousty dalších beauty eshopů (Krása.cz, Vivantis.cz atd.), a pokud preferujete přírodní či bio kosmetiku, nakupute s úsporou třeba na Ladybio.cz nebo Countrylife.cz. Z každého nákupu na Ladybio.cz vám Plná Peněženka vrátí dokonce 6% cashback.

Jídlo

I když je toto dost možná kategorie, kde bychom se rádi uskromnili a ušetřili více pro jinou kategorii (třeba tu kosmetickou), nakupovat potraviny, jídlo a pití prostě musíme. Pokud jste ještě nezkusili nakoupit potraviny online, je teď ta nejlepší příležitost, nakonec budete překvapené, kolik jste ušetřili času, sil a nervů. Vyzkoušejte třeba online supermarket Košík.cz, nebo si vyberte z eshopu Sklizeno.cz, kde nakoupíte potraviny té nejvyšší kvality s 3,5% cashbackem. V nabídce najdete také zástupce bio potravin, například eshop Bioma.cz, Biomana.cz nebo Prozdraví.cz, kde je možné získat 10% cashback a mít tak svůj nákup o 10 % levnější!

Nemáte náladu stát u plotny a kuchtit? Nevadí, objednejte si rovnou hotové jídlo. Pokud vás přepadne chuť na sushi, objednejte si přímo ze Sushitime.cz, dobře se najíte a ve Vaší peněžence zacinká 4% cashback.

Něco pro děti

Ať už máte doma úplného prcka, nebo již většího školáka, udělejte mu také radost. Koukněte na eshop Proděti.cz a 4% cashback z každé objednávky je váš. Vybírat nemusíte pouze na Proděti.cz, zkuste například eshop Mamitati.cz, Mrakyhraček.cz, a pokud máte doma malého čtenáře navštivte KnihyDobrovský.cz, Albatrosmedia.cz či velké internetové knihkupectví Bux.cz.

Dříve, než cokoli nakoupíte, doporučujeme se podívat na stránky Plné Peněženky. Kombinujte slevy, akce a cashback a nakupujte super výhodně. Nepropásněte jedinečný 80korunový vstupní bonus, zaregistrujte se na Plné Peněžence a začněte vydělávat nakupováním. A co více, portál nabízí možnost vydělávat, i když nakupovat nebudete. Mrkněte na jejich doporučovací program, kdy za každého aktivního registrovaného uživatele získáte 300 Kč. Odměn a výhod s Plnou Peněženkou získáte nespočet, registrujte se a začněte je čerpat!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat