Šetřit s Portmonkou je snadné, pozn. ověřeno zákazníky

31.03.2018 | Finance

Portmonka je užitečným pomocníkem při nakupování, kterou oceňují samotní majitelé mobilních telefonů a zákazníci, stejně jako odborná veřejnost. S Portmonkou získáte přístup k exkluzivním slevovým kódům, možnost uložit si informace o Vašem členství ve věrnostních programech do mobilního telefonu a ulevit tak své peněžence, kterou zbavíte plastových kartiček a zároveň, přímo v aplikaci se můžete registrovat do nových věrnostních programů. To vše zdarma, přímo ve vašem mobilu.

Portmonkou se vám nestane, že budete muset platit v obchodě plnou cenu z důvodu, že jste zapomněli doma svou věrnostní kartu. Stejně tak, než vyrazíte na nákup, můžete se registrovat do věrnostních programů, jichž ještě nejste členy a šetřit tak na nákupech u většího počtu obchodníků. Vhod vám jistě přijdou i exkluzivní slevové kódy, které najdete v Portmonce a jejichž použití není vázáno na členství v některém z věrnostních programů.

S Portmonkou do supermarketu, pro benzin i na Českou poštu

V aplikaci najdete jak stovky „předdefinovaných“ věrnostních programů, tak možnost vložení informací o jakémkoli programu založeném na čárovém kódu či alfanumerickém označení karet. Tuto možnost využijete například pokud cestujete vlakem či chodíte často na Českou poštu. U obou institucí se nově můžete prokazovat právě prostřednictvím informací uložených přímo ve vašem mobilu.

Postup vložení informací z věrnostních programů do vašeho mobilního telefonu je následující:

  1. stáhněte si do svého mobilního telefonu aplikaci Portmonka (verze pro Android, verze pro iOS).
  2. v záložce „Karty“ si přidejte informace z věrnostní karty, a to buď do některého z předpřipravených formulářů, či úplně dole klikněte na volbu „Není Tvoje karta v seznamu níže? Nevadí! Přidej jinou zde…
  3. vložené informace si uložte

Sama aplikace vám bude hlídat platnost jednotlivých akčních kódů, stačí pouze povolit aktualizaci aplikace.

Vidíte, šetřit na nákupech je opravdu snadné! Stáhněte si ještě dnes Portmonku do svého mobilního telefonu a přidejte se ke stovkám tisíc spokojených uživatelů využívajících tuto aplikaci.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat