Domácí kancelář. Jak ji zařídit, aby vám šla práce od ruky

25.04.2018 | Finance

Pracujete často z domova v rámci tzv. home office, doděláváte resty z práce, případně studujete, a tak píšete seminární práce apod.? Pak byste si měli zřídit domácí kancelář, která vám poskytne dostatečné pohodlí a klid na práci. Její zařizování má svá pravidla a rozhodně by v ní neměli chybět šikovní kancelářští pomocníci. Takové mohly vyzkoušet i naše testerky, když testovaly sešívačku a děrovačku Leitz New NeXXT WOW. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Tady se pracuje

I kdyby vaše domácí kancelář měla podobu koutu s psacím stolem a židlí, je důležité zamyslet se nad tím, jak ji zařídíte. Předně byste měli volit umístění tak, abyste nebojovali s nedostatkem světla. To je totiž chyba, která může velmi negativně ovlivnit vaši výkonnost. Také pracovní plocha přímo u okna má své nástrahy – i když vám jistě poskytují sluneční paprsky dostatek světla, může se stát, že ostré odrazy slunečního světla rychle unaví vaše oči nebo zhorší viditelnost na monitor počítače. Ideální je tedy kompromis – světlé místo bez přímého dopadu slunečních paprsků. Nezapomeňte také svůj stůl vybavit kvalitní lampičkou, která vám zajistí dostatek pohodlí a světla i ve večerních hodinách.


Sešívačka, která okouzlí nejen svým designem, takže bude ozdobou každé kanceláře, ale také svým výkonem. To je Leitz New NeXXT WOW.

Že by to chtělo domácí kancelář nějak zútulnit? Skvělý nápad! Klasické kanceláře jsou většinou vybaveny nějakou tou květenou. A není divu – je vědecky prokázáno, že živá rostlina na pracovišti zvyšuje výkonnost, soustředění a zlepšuje náladu.

Ačkoli většina z nás pracuje dnes již on-line, stejně se občas nevyhneme nějakým těm papírům. Také je máte naskládané v rohu stolu na jedné hromadě, kterou v případě potřeby horečně přehrabujete? Pak je na čase pořídit si pořadače, organizéry, stojany, police a přihrádky na dokumenty. Je jen na vás, které a jaké si vyberete (nebojte, na trhu jsou dnes i velmi povedené designové kousky), ale věřte, že i domácí kancelář je potřebuje. Budete se v ní lépe orientovat a nebude vás rozptylovat nekonečný chaos. Zrovna tak se vyplatí investovat do kvalitních kancelářských potřeb.

Pomocníci k nezaplacení

A právě dva reprezentanty špičkových kancepářských pomocníků mohly vyzkoušet i naše testerky. Ty testovaly (nejen v domácích) kancelářích stolní sešívačku a děrovačku Leitz New NeXXT WOW. Jak byly spokojené?

„Toto testování jsem si opravdu užila. Nevěřila jsem, že budu tak nadšena ze sešívaní smluv! Práce se sešívačkou je velmi snadná. Velké plus je, že zvládne sešít větší množství papírů. Dostala jsem několik pochval, jak mám krásné pomocníky. Design je opravdu nadčasový (výběr barev, tvary a hlavně, že si mohu svoji kancelář rozšířit o další pomocníky ve stejném designu). Děrovačka je další důležitý pomocník k zakládání faktur do šanonů, a to že ne každá faktura je stejně velká. Ale opět bez problémů a práce hotova na 1 s hvězdičkou. Už nemám problém se zaseknutou sešívačkou, kterou musím stále otevírat! chválila si testerka cz.zc.

„Sešívačka a děrovačka Leitz New NeXXT WOW mají krásný desing, ale zároveň perfektně fungují. Jsou bytelné, sešívačka v pohodě sešije několik listů a děrovačka proděruje v pohodě také několik listů. Všem doporučuji, skvělý pomocník v kanceláři, která vypadá luxusně,“ přidala se testerka Šárinka.


Děrovačka, se kterou už se nebudete nikdy zlobit a která vás nikdy nenechá ve štychu? Taková je podle našich testerek děrovačka Leitz New NeXXT WOW.

„Děkuji za možnost testování sešívačky a děrovačky značky Leitz. Obojí mě mile překvapilo. Dobře se drží, působí bytelně a kvalitně, pracuje se s nimi skvěle, funguje precizně. Oceňuji gumové nožičky, díky kterým tyto kancelářské pomůcky drží na svém místě a nepoškrábou povrch. Děrovačka má nastavitelný formát a s odpadovou částí se pracuje bez sebemenších problémů. Ani jedna z pomůcek nevyžaduje sílu a je přesná. U děrovačky mě mile potěšilo mini balení svorek, díky kterým jsem mohl hned testovat bez odkladu. Opravdu povedený design a barva jsou dalším velkým plusem. Doporučuji,“ napsal mužský zástupce testujících kapíno.

„Den mi rozzářilo už jen to, že mi oba výrobky (sešívačka a děrovačka) přišly v růžové barvě. Byla jsem prostě nadšená! Designové i mechanické provedení je opravdu na vysoké úrovni. Tuto značku jsem vůbec neznala, takže jsem navíc velice ráda za rozšíření obzorů pro krásné a opravdu plně funkční kancelářské potřeby. Nadšená jsem také z řady dalších výrobků, které si k setu mohu ve stejném designu přikoupit. Na oba tyto výrobky je garance 10 let. Sešívačka i děrovačka zvládne navíc spojit a procvaknout až 30 listů. To jsem samozdřejmě hned musela vyzkoušet. Nemám co vytknout a ráda doporučuji těm, co už nechtějí sešívačku prosit, aby vám spojila dva papíry. Zítra si holky nesu do kanceláře, kde spolu strávíne jistě řadu let!“ neskrývala nadšení testerka Michalkakvapilo.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:27
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:11
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat