Komentáře k článku

n 12.07.2018

o co více nabývali dojmu, že si množství peněz zasloužili svým úsilím. Když bohatý hráč dostal peníze jen tak bez úsilí, byl mnohem štědřejší. A co je na tom divného? Když někdo trvdě dře zná hodnotu peněz a jen tak se jich nevzdá zatímco když peníze vyhraje rychle je rozhází...

Jarek 12.07.2018

Ale Bureš si ten majetek taky zasloužil. Když loboval za dotace, tak dřel jak kůň!!!!

Kristyna04 13.07.2018

Štědří jsou i ti, kteří získali peníze tvrdou prací. Nezáleží na tom jak kdo peníze získal, ale na osobnosti. Zase nějaký průzkum....

helus 13.07.2018

Takovým lidem bych přála aby jeden měsíc zkusili žít skromě.

kata.volna 15.07.2018

Stačilo poslouchat ve zprávách jak miliardáři jednou za rok dají několik milionů pro chudé ale dají to do daní......Takže ? Pravda je že i ti miliardáři co si to vlastně nakradli tak si to zaslouží, protože jen málokdo to dokáže.

ovace 16.07.2018

Nestěžuju si

aster 17.07.2018

Výjimka potvrzuje pravidlo *16*

Holka 13.09.2018

Zrovna jsme o tom měli řeč. Znám dost velmi bohatých lidí, ale jsou to tak nechutní škrti, že se mi z nich dělá nevolno. Nesnáším lakomce, sama jsem poměrně štědrá. Nechápu, jak si může někdo takového chlapa narazit.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat