Díky tomuto portálu budete mít dokonalý přehled o slevách

28.11.2018 | Finance

1 500 000 lidí šetří každý měsíc za své nákupy díky informacím portálu Kupi.cz. Přidejte se k nim i vy. Abyste měli dokonalý přehled o akčních nabídkách napříč celou Českou republikou, nemusíte dlouhé hodiny procházet papírové akční letáky či brouzdat po internetových stránkách jednotlivých prodejců.

Server Kupi.cz za vás každý všední den prochází akční letáky desítek prodejců a data z nich vám připravuje k nahlédnutí v interaktivní podobě. Na Kupi.cz na pár kliknutí zjistíte, jestli:

  • se položky z vašeho nákupního seznamu nachází v akčním letáku konkrétního prodejce,
  • je nabídka např. vajec v akci konkrétního supermarketu opravdu tou nejvýhodnější,
  •  v akční nabídce supermarketů a hypermarketů najdete alternativy vašich oblíbených produktů.

Ukázka snadného vyhledávání produktů v akčním letáku na Kupi.cz:

Ukázka výpisu akcí konkrétního produktu na Kupi.cz:


Zdroj: stránka pivo v akci Kupi.cz, platnost k 24. 11. 2018

Kupi.cz informuje své uživatele i o vývoji cen jednotlivých produktů. Je běžné, že ceny piva, másla, vajec, čokolád, drogistického zboží apod. se v průběhu roku mění, ať už jde o cenu „před slevou“ či cenu „po slevě“. Díky Kupi.cz víte, jestli nastala správná doba k nákupu, nebo jestli raději počkat na výhodnější nabídku.

Ukázka grafu s vývojem ceny produktu Coca Cola 1,75 l na Kupi.cz:

Díky Kupi.cz máte vždy aktuální informace o akčních nabídkách dostupné zdarma nejen ve svém počítači, ale také v mobilním telefonu, a to v podobě internetových stránek www.kupi.cz optimalizovaných pro mobilní zařízení či mobilní aplikace pro operační systémy Android a iOS. Více informací o výhodách mobilní aplikace Kupi.cz najdete na této stránce.

Připojte se ještě dnes k 1 500 000 spokojených uživatelů Kupi.cz a ušetřete i tisíce korun měsíčně na svých nákupech potravin.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat