Komentáře k článku

Karla 24.12.2018

Nové auto si člověk nekupujete proto aby ho hned prodal počítá s tím že ho bude mít min 10 let neumím si představit že si koupím auto staré 12 let a budu s ním dalších 12 jezdiz

Pavka 24.12.2018

Je to jen názor autora tohoto článku. Mějte krásný Štědrý den.

Antonín 23.12.2018

Je to nesmysl, ten pokles ceny u nového auta, ale prodavači v bazarech a kšeftaři se starými auty to opakují do nekonečna a je jasné proč!

Pája Antonín 25.12.2018

Když se sejde pár dobrých akcí od prodejce tak lze koupit skladovku levněji než třeba roční vůz s 20 000km.

JIŘÍ 23.12.2018

AUTO Z BAZARU, ROVNÁ SE POUZE PROBLÉMY,PROTO MAJÍ AAA MILIARDOVÉ ZISKY-

Totem Tomtom 23.12.2018

V bazaru jsem asi před dvěma měsíci koupil své ženě cedník a až doma jsem při vybalování zjistil, že nemá dírky...>:( Blbost za 40 Kč. Manželka mě s ním přetáhla a od té doby ten necedník používá jako pánvičku na hemenex. Je dobré vzít si chytrou ženu <3

Petr 23.12.2018

Nekupujte použitou ženu z druhé ruky,může mít přetočený tachometr a skryté vady.;-)

koktavý 23.12.2018

právě že makám od rána do večera. Radši vrážím peníze do fototechniky a do cestování. nemám motivaci mít nové auto když mě staré stačí.

konatovka 22.12.2018

Neměla jsem před léty problém kupovat si oblečení od kamarádky, která si ho kupovala v Německu. Záleží na tom, co si chceme z druhé ruky koupit.:-O

Martin 22.12.2018

Divna doba. Co si tedy mame dle doporuceni koupit nove. Uz me napadaji jenom rohliky. Ale kdyz budeme kopirovat zivot nasich radoby slavnych, tam si recyklujou a vymenujou mezi sebou i manzelky a svoje partnerky. Takze opravdu proc si v roce 2018 nevzit od znamich treba mixer ktery maji ve skrini uz od roku 2008. A proc neobleknou novorozence na ktereho se rodice tesi do nejakeho pouziteho hadru. Takze se ptam kdy autor clanku prijde s tim ze ani toaletni papir nemusime kupovat novy a az si soused vytre prdel tak ho pouzit jeste z druhe strany...

koktavý 22.12.2018

Jak si mám koupit nové auto, když nemám půl mega v hotovosti a mám odpor ke splátkám a lízingům?

jeník 22.12.2018

zrovna auto sháním. nové malé 220 tisíc , 6 let staré jeté 200. to se opravdu vyplatí

Antonín jeník 23.12.2018

Ano to se opravdu vyplatí vzít to menší a nové než starý vrak!

realista 22.12.2018

Zbytečná diskuse, která se zaměřila na auto. Každý známe rizika nového i ojetého, které prostě neovlivníme. Líbil se mi ten pán s manželkou :-D

Pavlík 22.12.2018

Já jsem si pořídil z druhé ruky manželku. Byla již použitá, ale dobře zajetá. Občas má nějakou tu poruch, ale při šetrném řízení mi vydrží ještě dlouho. Bohužel jsem pozdě zjistil, že zákonem stanovená záruka 2 roky se vztahuje pouze na pořízení nové věci.

jiri 21.12.2018

Nové auto bych si nikdy nekoupil, jsou to jen naleštěné popelnice. S mým 16 let starým autem budu jezdit tak dlouho dokud ho nezákážou. :-) Mám několik známých co si koupily nové auta, a ta auta jsou víc v servisu než na silnici.

Petr 21.12.2018

Pračku automatku tu jsem koupil také od paní z internetu a pere mi výborně 5 let do dnes . *5*

Petr 21.12.2018

Dobrý den, koupil jsem levnou laserovou tiskárnu, která mi pěkně funguje pěknou bazarovou plazmovou televizi šíře 100 od solidního prodejce, pěkný běžecký pás od lidí, kterým se nevešel do pokoje a je téměř nový, skenovačku trošku horší, ale funkční, PC stolní mi funguje již 2 roky na Windousu 7 a jsem spokojen, čistou lednici LIEBERKU mám také bazarovou a výborně mrazí, téměř ušetřeno 20.000,- Kč

nea 21.12.2018

Kdyby byli prodejci těch použitých věcí všichni slušní a poctiví tak proč ne. Ale kupovat třeba auto ojetinu je pro neznalého obrovské riziko.

také jsem novinový redaktor 21.12.2018

Fajn, obcházet skládky a smetiště není tak úplně marné, případně spolehát se na to, že někdo z nějakého vyššího pohnutí mysli nosí do bazarů věci (elektroniku, auta, ...) kvalitní a dobře sloužící a ne jen krámy, co jsou jen ke vzteku a s nimiž se spálil a jsou více ke vzteku než k užitku, se také někdy dá.. S těmi domácími zvířaty z útulku to ovšem není jednoduché. Ne každý útulek je ochoten u každého potenciálního zatoulaného nebo "odhozeného pejska" na požádání jej podříznout a proti světlu zkoumat jak jeho krev je nebo není čistá. Stejný problém jako s babami. Najít nějakou dobře zajetou, ale přitom ještě zánovní a provozuschopnou čistokrevnou kur..vu je pořádná fuška. Přitom tam se dá na nákladových odpisech ušetřit asi ze všech vyjmenovaných případů nejvíce.

pidalin 21.12.2018

U těch spotřebičů to už dneska neni dobrej nápad, ve všem jsou kur*ítka a jste rádi když nová pračka bude prát bez závady aspoň pár let. Při dnešních cenách a výběru je blbost kupovat použitý spotřebiče když máte za 5 litrů novou pračku. Leda že by vám někdo něco nechal třeba za litr.

pidalin pidalin 21.12.2018

Samozřejmě jsem tim chtěl říct že když od někoho koupíte něco co je 5 - 10 let starý tak už je to moderní výrobek plnej ku*vítek a proto to neni dobrej nápad. Ale zase jsou výrobky u kterejch se nemá moc co rozbít a to že to pár let šlapalo znamená že už to pojede věčně, tam patřej například elektrický vařiče, většinou když s tim něco je, tak se to podělá pár dní od koupení a když ne, tak to vydrží věčně. Takže jak u čeho, ale kupovat použitou pračku fakt neni moc chytrý.

Vladimír 20.12.2018

A proto stoupá počet prodeje nových aut. Automobilky jedou na 3 směny. Lidé budou kupovat nové věci protože neví co s penězi.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat