Komentáře k článku

ustarana 08.01.2019

U nás v zaměstnání jsou celkem benevolentní na lékaře, když nám uznávají 4 hodiny a když je lékař mimo město, tak celý den. Známá v zaměstnání má na lékaře pouze 2 hodiny a pokud to nestihne, tak si to musí nadpracovat.

nea 08.01.2019

Měla jsem zaměstnání o kterém jsem snila jako malá a bavilo mě. Ale dostat volno když to člověk potřeboval bylo trochu problém.

bokul 07.01.2019

Docela by mne zajímalo, jak je to návštěvou lékaře, když mám zkrácený úvazek. Snažím se objednávat na dny, kdy nemám být v práci. A když to nejde jinak, tak si to prostě nahradím. Je otázka, zda jen ze sebe nedělám blba.... Kdyby někdo uměl poradit, ráda si přečtu.

glady bokul 08.01.2019

pracovní volno s náhradou mzdy poskytne na nezbytně nutnou dobu, bylo-li vyšetření nebo ošetření provedeno ve zdravotnickém zařízení, které je ve smluvním vztahu ke zdravotní pojišťovně, kterou si zaměstnanec zvolil a které je nejblíže bydlišti nebo pracovišti zaměstnance a je schopné potřebnou zdravotní péči poskytnout, pokud vyšetření nebo ošetření nebylo možné provést mimo pracovní dobu. Tady máte citaci . co říká zákon. Takže i při zkrácené pracvoní době máte nárok na placené volno k návštěvě lékaře, pokud splníte výše uvedené podmínky.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat