Komentáře k článku

bokul 07.01.2019

Docela by mne zajímalo, jak je to návštěvou lékaře, když mám zkrácený úvazek. Snažím se objednávat na dny, kdy nemám být v práci. A když to nejde jinak, tak si to prostě nahradím. Je otázka, zda jen ze sebe nedělám blba.... Kdyby někdo uměl poradit, ráda si přečtu.

glady bokul 08.01.2019

pracovní volno s náhradou mzdy poskytne na nezbytně nutnou dobu, bylo-li vyšetření nebo ošetření provedeno ve zdravotnickém zařízení, které je ve smluvním vztahu ke zdravotní pojišťovně, kterou si zaměstnanec zvolil a které je nejblíže bydlišti nebo pracovišti zaměstnance a je schopné potřebnou zdravotní péči poskytnout, pokud vyšetření nebo ošetření nebylo možné provést mimo pracovní dobu. Tady máte citaci . co říká zákon. Takže i při zkrácené pracvoní době máte nárok na placené volno k návštěvě lékaře, pokud splníte výše uvedené podmínky.

nea 08.01.2019

Měla jsem zaměstnání o kterém jsem snila jako malá a bavilo mě. Ale dostat volno když to člověk potřeboval bylo trochu problém.

ustarana 08.01.2019

U nás v zaměstnání jsou celkem benevolentní na lékaře, když nám uznávají 4 hodiny a když je lékař mimo město, tak celý den. Známá v zaměstnání má na lékaře pouze 2 hodiny a pokud to nestihne, tak si to musí nadpracovat.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat