Mánie jménem slevové servery. Tipy, jak nepřijít o své peníze

Nakupování na slevových serverech může být způsobem, jak si za méně peněz užít hodně zábavy. Jak při takovém nákupu postupovat a na co si dát pozor, abyste se namísto výhodné koupě nespálili?

Spolu se slevovým vyhledávačem Skrz.cz vám přinášíme několik šikovných rad:
 
•         Používejte slevové vyhledávače – jejich nabídka je mnohem větší než nabídka jednotlivých slevových serverů. Pomáhají vám lépe se orientovat v nabídkách dílčích slevových serverů, a pokud hledáte něco konkrétního, zcela jistě budete úspěšní právě na slevových vyhledávačích. Nejlepší slevové nabídky jsou na nich navíc zobrazeny nejvýše a žádná dobrá nabídka vám tak neunikne. Cena všech nabídek je přitom totožná jako při nákupu přes slevový server, který slevu nabízí.
 
•         Filtrujte – zajímá-li vás konkrétní obor nebo lokalita, kterých by se sleva měla týkat, nemusíte projíždět celá kvanta nabídek slevových serverů, ale můžete si na slevových vyhledávačích jednoduše vyfiltrovat relevantní nabídky – to, co hledáte, budete mít takto před sebou během chvilky.
 
•         Buďte informovaní – díky nezávislým slevovým vyhledávačům se nemusíte při nákupu slevy cítit jako při nákupu zajíce v pytli. Využít můžete recenze, ve kterých sami zákazníci hodnotí jednotlivé slevové servery. Dozvědět se tak můžete více nejen o jejich spokojenosti s obsahem slevy, ale třeba i o úrovni komunikace se slevovým serverem. Hodláte-li utratit více peněz, dejte si tu práci a projděte si pečlivě komentáře jednotlivých uživatelů – mnohdy vám můžou říct víc než samotná procentuální hodnocení. 
 
•       Nedejte na první dojem – zjistěte si, co daná nabídka přesně obsahuje. Nenechte se odradit cenou, která se může zdát vysoká. I taková nabídka stojí za prozkoumání a velmi často se za ní skrývá šikovně poskládaný balíček hned několika služeb.

•      I sleva se dá reklamovat – Pokud jste si voucher zakoupili, ale z nějakého důvodu jste si vše rozmysleli, máte možnost „zboží“ vrátit – dle zákona dokonce do 14 dnů od nákupu. Během následujících 30 dnů by vám měly být peníze beze zbytku vráceny. Pozdě není ani v tom případě, když se rozhodnete slevu uplatnit, ale nejste s poskytnutým zbožím nebo službou spokojeni. Nejkvalitnější slevové servery garantují vrácení peněz i v tomto případě. Při nespokojenosti s poskytnutými službami se navíc samozřejmě můžete obrátit také přímo na příslušné zařízení (restauraci, hotel atp.).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat