Psaní rukou nepatří do minulosti. Proč mu dát šanci i v době počítačů

03.06.2019 | Finance

V dnešní době spoléháme především na své počítače, chytré mobily a tablety, kterým svěřujeme své poznámky, svůj diář i myšlenky. Mohlo by se zdát, že moderní technologie dávno vytlačily papír a pero. Jenže psaný text jen tak něco nenahradí. I proto najdete na trhu spoustu úžasných bloků, které přímo vyzývají, aby jim člověk svěřil i ta největší tajemství. Takovým je i mobilní blok Leitz WOW, který vyzkoušely naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Je asi zbytečné zastírat, že v dnešní době chytrých telefonů, tabletů a počítačů je rukopis už trochu retro. A to je pořádná škoda – pro nás všechny.


Bloky, které jsou nejen skvělé na užívání, ale budou vašemu pracovnímu stolu i slušet? To jsou mobilní bloky Leitz WOW!

Psycholožka Karin James, která působí na kanadské univerzitě Manitoba, zastává názor, že psaní vlastní rukou má pozitivní vliv na kreativitu, paměť a slovní zásobu. Zároveň blahodárně ovlivňuje myšlení, učení i celkové pochopení informací. A výčet pozitiv ještě zdaleka nekončí…

Výše jmenovaná odbornice lidských duší se rovněž domnívá, že když se upřímně „vymluvíte“ na papír, lépe si utřídíte myšlenky, snáze se vyrovnáte s chybami, kterých jste se dopustili, a ještě se zbavíte stresu.

Navíc budete-li si do sešitu či bloku psát třeba pracovní poznámky, budete se k nim snadno vracet. A upřímně, takový pěkně přeškrtaný úkol v seznamu, který jste konečně splnily, přináší uspokojení navíc.

Pro krásu i užitek

Mobilní bloky Leitz WOW, které se prodávají v několika úžasných barevných provedeních, vyzkoušely i naše testerky. Jak se jim osvědčily?

Testovala jsem fialový blok a jsem nadšená. Není sice úplně do kabelky, ale u mě zaujal místo na psacím stole v práci a všichni mi ho záviděli. Kromě barvy samozřejmě musím vyzdvihnout i kvalitní papír jednotlivých stránek (inkoust se nevpíjí ani neprosvítá), dále pak dělicí části a barvné lepíky. Hrozně šikovná je i zadní kapsa. Leitz má prostě kvalitní výrobky a jako obvykle nezklamal,“ rozplývala se testerka marunka4.


Do šikovné zadní kapsy bloků Leitz WOW ukryjete nejedno tajemství.

Také jsem byla s testováním spokojená, tedy s blokem Leitz WOW. Líbí se mi, že díky tvrdým deskám si můžete klidně dělat poznámky na klíně ve vlaku, i když tedy vzhledem k váze se docela pronese. Papírové listy jsou dostatečně pevné, takže se při vytrhávání nepřetrhnou, ale hezky kopírují perforaci u vazby. Dobrý nápad jsou oddělovače a lepíky. Chválím a doporučuji i ostatním,“ zhdodnotila testerka svobodovajarka.

Tento mobilní blok Leitz WOW ve formátu A4 mě zaujal hned na první pohled. Oceňuji jeho veselé barvy, a také velké množství listů, které obsahuje. Výhodou je perforace, takže v případě potřeby lze každý list jednotlivě vytrhnout. Moc se mi líbí velice pevné desky, na kterých se dá dobře psát, a pevnou gumičku, která drží celý box pohromadě. Praktický je také držáček na propisku a samolepicí záložky, která vám pomohou s členěním. Jedná se o skvělého pomocníka do práce nebo pro osobní zápisky, rozhodně doporučuji pro každého, kdo potřebuje mít zápisník neustále při ruce,“ přidala se testerka vetrak.


Naše testerky byly s bloky Leitz WOW rozhodně spokojené!

Mobilní blok Leitz WOW má velmi kvalitní a stylové provedení. Vyrábí se v šesti barevných variacích. Všechny barvv jsou výrazné a moc hezké. Já jsem si vybrala tmavě růžové provedení a jsem s barvou moc spokojená. Desky bloku jsou pevné a spolehlivě tak ochrání papíry bloku před pomačkáním. Zároveň tvoří desky spolehlivou podložku pro psaní na cestách. V zadní části bloku se nachází kapsa na zakládání všeho možného, což mi přjde velmi praktické. Poslední stranu bloku zakončují tři barevné samolepicí záložky pro lepší organizaci bloku. Stránky bloku jsou vyrobeny z kvalitního papíru, na který se moc hezky píše,“ chválila testerka ninuska279.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat