Komentáře k článku

LWO 23.10.2019

Myslím, že to je důsledek tzv. liberální výchovy, kdy se s dětmi o všem diskutuje, aniž by se hodnotila jejich stanoviska. Pro celou řadu dětí je argumentem to, že "to chtějí", a rodiče, ale i učitelé, to akceptují. Vím o čem mluvím, mám vnoučata, která zřejmě čeká podobný osud, jak je popsáno v článku... :-(

Petr 23.10.2019

Tady tomu fakt někdo rozumí, že😂

Michaela 23.10.2019

Vyplívá??

Michaela 23.10.2019

Vyplívají?? Jako fakt?

Bič boží 23.10.2019

Vydržte, až začne 3. světová válka, tak ono se to v řadách degenerované mládeže pročistí. Pak budou mít jiné starosti...na deprese nebudou mít čas, pokud nebudou chtít zdechnout hlady...

Zdenek 23.10.2019

Vyjmenovana slova v tomto clanku, to je tragedie.

dakk68 23.10.2019

.mlady zdechlí zmetkove jsou sluníčka,,dementi,nefachčenka,selfíckoví pokerovaní fejsbukáři,,bydlici v mamahotel,,zženštělí retardi genderově orientovani eko vypatlanci,,do všeho kecat,,mit placene fofr školy,,nemakat,,mit psychologa,,a vše tady a hned a symbol mužstvi je max si rozbit tlamu v kleci ""bo tvrdaci"":Leda tak hovnoAž budou zadirat 39let,,teprva z nich budou chlapi.. ..Samozřejmě bez přičinění,,proto je dnes Kelner nejbohatšim čechem,,co vyděláva na demenci a lenosti generace Z a nejen na ni...Poslat je do pracovnich lagrů na vojnu,,baby naučit jak se maji chovat a kam patří..pak bude opět svět vpořadku...

aster dakk68 23.10.2019

To je strašné, že máte takové děti - měl jste je líp vychovat! *6*

glady 23.10.2019

být v práci v pohodě je velmi důležité

Roman 23.10.2019

Nejdříve by to chtělo zopakovat vyjmenovaná slova po L. Vyplívat!

Jura 23.10.2019

Já jsem za mladé v práci moc rád, šéfův syn což je zároveň i jeho kvalifikace nezvládá koukat na GPS sledování 8 aut co jezdí po jednom městě, je to psina. Navrch natahal do firmy pár kamarádů kteří rychle táhli, sice nemáme jejich mzdy ale jedno dobré zbylo a to jejich normy které hravě zvládám i s náběhem na zápal plic.

aster Jura 23.10.2019

Také mi mladí v práci nevadí - nejsou všichni stejní lempli, jak tady mnoho lidí píše. Ani všichni 40+ nejsou až takové hvězdy, za jaké se často považují - je to o konkrétním člověku. Mladí mají jednu nevýhodu - nemají dostatečnou praxi - jenže někde ji získat musí a kdo by je měl zaučit, když ne ti, kteří v oboru dělají roky. Bohužel, ne každý si uvědomuje, že i on se kdysi učil - zažila jsem to kdysi, když jsem nastoupila do zaměstnání.

Jura aster 23.10.2019

Ano máte pravdu, je spousta šikovných mladých lidí kteří umí pracovat a u toho uvažovat. Ti se ale u nás ve firmě bohužel moc neohřejí protože ti mladší maji jedno co moje generace nemá, nikde nedělají ze sentimentu když nejsou patřičně ohodnoceni jdou dál.

aster Jura 23.10.2019

S těmi penězi je problém - dokud si lidé neuvědomí, že nejvíc je odírá stát, nic se nezmění. Mladí jdou na to dobře, když nechtějí dělat "holku pro všechno" za mizerný plat. Pokud na to mají, je to správný přístup. Mamlasi se najdou ve všech věkových kategoriích. Pokud těm mladým něco závidím, tak věk - ale to je rozkošný nedostatek, který bohužel rychle pomine.

AXES 22.10.2019

Dělal jsem v životě všechno možné,mj.jsem ročník 1974,pracuji od 16let,ale jsem už vyčerpaný.Mám dědičnou chorobu,mám těžké deprese a úzkostné stavy,ale kdo to nemá,ten nepochopí.Nemám už chuť do práce,už nemám na to nervy,a navíc mám oslabenou krční páteř.Měl jsem dva bratry,kteří měli stejnou chorobu,oba sebevražda.Mám nemocné rodiče,které bych nikdy nedal do DD,ani do LDN.Starám se,jak umím.Mám smysl života,ale práce to není,už na to nemám.A,nejlépe to vím já sám,i přesto že beru silná antidepresiva,pořád trpím.Zažil jsem v životě hodně špatného,a už se z toho nevyhrabu.

Včelka Mája AXES 23.10.2019

S depresemi bojuji od nácti. Po brzském rozvodu se prohloubily. Tehdy jsem to nedokázala pojmenovat. Odmítala jsem žít v realitě. Nesnesitelné stavy. Snažila jsem se to zaspat. Řešila jsem to i alkoholem. Nevěděla jsem kudy kam, ztrácela smysl života, o nic neměla zájem, jen jsem toužila přejít na druhý břeh... Léčím se, ale nepozoruji zlepšení. V praci stres a do toho jediná kolegyně mi dělá psycha. Nedávám to... Jsem už psychicky vyčerpaná. Nevím si rady. Mám operovanou bederní páteře, nový nález na hrudni6a krční pateři. Je mi 46 let. Do toho se přidaly nesnesitelné bolesti rukou, mrtví mi, trnou, v noci se bolestmi budím a přes bolesti už neusnu. Mám fyzicky náročnou práci, ale mojí prioritou je hlavně psychický klid, který nemám. Už nevím kudy kam...

Michaela 22.10.2019

*4**4*Vyplívat se píše s tvrdým y.*4*

Bum 22.10.2019

Tyhle stavy mají všichni pracující ač mladí tak starší, je to tím do jaké prdele se jako republika dostáváme, mladí to mají horší, protože je ceka ještě spousta let no a starší nikdy nebyli zvykli úzkosti řešit, to je vše, když přijdete do léčebny jsou tam lidi mladí, starší i staří

Greta 22.10.2019

Lidé, o kterých píšete, mají spíš sklon k roztržitosti, a ne k rozpačitosti... Co takhle zapracovat na slovní zásobě...

Crap 22.10.2019

Heh, dámy a pánové, on je stres a "stres". Z práce jsem odešla, aby si na mně kdekterá přiblblá lopata sotva se základkou nemohla otevírat hubu, aniž bych se mohla bránit. Teď na tom ty lopaty akorát prodělávají, protože na moje místo vedení nenašlo ani jednoho člověka (hledají dva), a ti ubozí debílci, co tam akorát chodili pořvávat, budou muset čekááááát! Jejich potíž - a kašlu jim na nějaké "poslání". Nyní mám zábavnou práci v oboru, naprosto bez stresu, za lepší finance, a kňučícím "lopatám", co jim moje předchozí práce chybí, se jenom směju do ksichtů, že to neni moje věc. Co víc si přát? Mohla jsem věc změnit a měla jsem koule na to ji změnit. Kdo bude jen kňučet, jakou má špatnou nevděčnou práci, a něco s tím neudělá, je s odpuštěním opravdu idiot. Žádná práce na světě totiž nestojí za ztrátu zdraví. Ať fyzického, tak psychického. Hezkej den všem. *12*

Jirka 22.10.2019

To je lenost,a ne psychika.

umfa 22.10.2019

Kdybych to neviděl na vlastní oči a to dokonce třikrát v posledních letech, tak bych nevěřil. Z práce ještě ve zkušební době odešly mladé holky s tím, že máme vražedné/zabijácké/neudržitelné pracovní tempo :-) Při tom to byly normální kancelářské síly, které víceméně odpovídaly na maily zákazníků nebo vyřizovaly objednávky. Starší ženské které dělají totéž jen vrtěly hlavou, že mají naprosto pohodovou práci, nikdo je nehoní, nepočítá jim "vyřízené případy". Fakt nechápu :-)

Martin 22.10.2019

Vyplívá, tj od slovesa plít.

Kan 22.10.2019

Nelze požadovat po někom, koho nazvu " blbým zasr.ným starým", aby mně něco naučil, neboť to odporuje logice. Jak může někdo tak degradovaný s nedostatečným rozhledem sekundovat tak výjimečné osobnosti jakou se prezentuje pisatel této neskutečně zpozdilé reakce. Bídná gramatika je důkazem přílišné zaneprázdněnosti jinými "důležitějšími činnostmi pod lavicí ve škole, neboť tento nadprůměrně schopný jedinec byl vzděláván jistojistě " starou a bl.ou " učitelkou, která neměla pochopení pro jeho skrytý talent. Totéž se určitě děje na jeho nynějším pracovišti. Všichni starší a zkušenější pracovníci jsou nekompetentní a zřejmě si neuvědomují, jakou personu mezi sebou mají a jsou v myšlení tak zpomalení, že nepochopili kdo má mít na daném úseku poslední slovo. Takto spousta mladých lidí uvažuje," dokud nedojde na opravdové " lámání chleba ". Jen málokdo z nich je schopen adekvátně reagovat na danou situaci. Chtějí všechno, chtějí to ihned a nechtějí pro to nic udělat. Od toho jsou tady ti staří a blbí, aby jim to naservírovali to natažené packy. Naštěstí umí život rozdávat rány a většinou trefí ty, kteří si to opravdu zaslouží.

Pavlína 22.10.2019

Šmarjáááá...vyplívat. Paní redaktorko, co si takhle zopakovat vyjmenovaná slova po L - slyšet, mlýn, blýskat se, polykat, plyn, plýtvat, lýko, lýtko...tak nějak, na základku jsem chodila před 45 lety, ale za takovou chybu bych si nafackovala...-(((.

L Pavlína 22.10.2019

Navíc nejde o jedinou chybu, viz skloňování hned v další větě...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat