Komentáře k článku

xxkouckaxx 27.11.2019

podle mně je spíš na škodu , lepší je spolupráce

Siraellen 12.11.2019

nejsem soutěživá

ovace 08.11.2019

neni to příjemné

Jura 31.10.2019

Dělám rizikové práce a soutěživé idioty ihned pakuju. Ať si za nima do nemocnice nebo na pohřeb chodí někddo jinej, navrch to kuli nim může odnest někdo jinej.

aster Jura 31.10.2019

To taky na pracovišti netrpím - pokud se pracuje s kamenem, tak zásadně za sucha a každý má přesně určeno, co má dělat. Když se prořezávají stromy (ovocné) tak jsem často v koruně často já, protože mě ty větve nejspíš unesou a nějaké hecování apod. je přísně zakázáno - jen jednou jsem musela jednoho pitomce vykázat z pracoviště - za zdraví zaměstnanců jsem zodpovědná já a soutěžit můžou doma - tam ať si třeba skáčou z balkonu na balkon.

Jura aster 01.11.2019

Tak to máme občas dost podobnou práci, ovocné stromy dělám málokdy a jen pokud mají okrasnou funkci, pokud maji co nejvíc a nejkvalitněji plodit musí nastoupit kolega. Moje parketa je řešit ty přerostlé co nejdou jen tak plácnout na zem.

aster Jura 01.11.2019

My řešíme jen stromy do určité velikosti - nejvíc právě ovocné - na něco většího nejsme vybaveni. Dělám zahrady od návrhu, projektu až po realizace a ono i při tak nevinné činnosti se najdou situace, kdy hrozí úraz - hlavně když chlapům hrábne a zatouží se předvádět jeden před druhým...*4*

aster 30.10.2019

No nevím, ale ze zkušenosti druhých - horší v tomto jsou ženy - větší bestie ve všech směrech.

helus 30.10.2019

Toto mě naštěstí nepotkalo.

U nás se nesoutěží, my jsme tým.

nea 30.10.2019

kolegyně se mě snažila potopit a dokonce šikanovat, ale dobře jsem si s tím poradila a nakonec musela odejít

glady 30.10.2019

nemusím na pracovišti soutěžit

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat