Programy, bez kterých se váš počítač neobejde

23.03.2013 | Finance

Opravdový komfort při používání počítače závisí na využívání těch správných programů, které usnadní každodenní práci a zajistí zábavu. Download portál Mujsoubor.cz vám právě takové pohodlí přinese, protože právě zde můžete pohodlně stahovat jakékoliv potřebné programy. V případě jakýchkoliv problémů navíc můžete využít zdejší počítačovou poradnu.

MujSoubor.cz nabízí programy ke stažení zdarma. Veškeré potřebné nástroje, které jsou zde k dispozici, jsou tak využitelné pro každý počítač. A u některých z nich by se dalo říct, že jsou pro váš počítač dokonce téměř nezbytností. Podívejte se na následující výběr a zhodnoťte sami.

Skype: telefonování i s videem zdarma

Obliba telefonování i chatování přes Skype neustále roste. Není divu, stačí připojení k internetu, webkamera a mikrofon, abyste mohly komunikovat úplně zadarmo se svými přáteli, kolegy a rodinou bez ohledu na to, zda jsou v Čechách nebo v zahraničí. Nemluvě o tom, že je taková komunikace mnohem pohodlnější, než přes mobilní telefon.
Stáhnout Skype

OpenOffice: nepostradatelný kancelářský balík

Většina počítačů se dnes prodává s nainstalovanou zkušební, nebo startovací edicí kancelářského balíku Microsoft Office. K plnohodnotnému užívání však tyto nástroje určeny nejsou. Naštěstí existuje OpenOffice, což je kancelářský balík, který bezplatně zvládne to, co drahé řešení od Microsoftu. Vytvářet v něm můžete například klasické dokumenty, tabulky a grafy nebo prezentace.
Stáhnout OpenOffice

Picasa: jednoduchá úpravna fotek

Chcete si někdy rychle upravit fotku a nevíte jak ovládat složité programy? Pak určitě vyzkoušejte editor Picasa. Ten přináší nejpoužívanější funkce v přehledném a jednoduchém rozhraní, takže odstranění červených očí nebo třeba změna fotky na černobílou je otázka pár kliknutí. Fotky navíc můžete snadno přidávat do internetové galerie, kde si je mohou prohlédnout i vaši přátelé.
Stáhnout Picasa

aTube Catcher: stahování videí z YouTube

YouTube je nevyčerpatelná online zásobárna videí a písniček. Občas ale některá videa zmizí, nebo si je chcete užít i bez internetového připojení. V takovém případě přijde vhod program aTube Catcher, který vám jakékoliv video stáhne rovnou do počítače, kde si s ním můžete nakládat podle libosti. Jen dávejte pozor při instalaci, kdy se vám do počítače pokusí nahrát i další programy – jejich instalaci samozřejmě zakažte.
Stáhnout aTube Catcher







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat