Komentáře k článku

honzik 04.04.2018

práce, která nás baví je obrovská výhra, ale ne všem se to povede

konatovka 03.04.2018

Měla jsem v života dvakrát možnost poznat, která práce mě moc zaujala a bavila a jsem tomu moc ráda, zjistila jsem, na co mám. Dnes si užívám již 10 let důchodu.*1*

Maya 03.04.2018

Přesně takovou práci jsem měla. Ale stačil jeden zamindrákovaný šéf a je po práci. A teď mám problém najít novou, protože jsem prý nadměrně zkušená... takový nesmysl!

helus 03.04.2018

Práce by hlavně měla člověka bavit.

alenab 03.04.2018

já jsem měla vždy práci, která mně bavila a naplňovala, za celý čas jsem vystřídala 3 zaměstnání, z prvního jsem odešla, protože jsme se stěhovali, z druhého jsem byla v rámci restrukturalizace propuštěná a ve třetím jsem vydržela až do důchodu, to jsem měla snad nejradši, ikdyž to byla práce velmi náročná.

Tomáš 02.04.2018

Člověk by si o práci i rád s někým pokecal, ale ono pomalu není s kým a většina lidí Vás má za blázna .

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat