Komentáře k článku

Tomáš 02.04.2018

Člověk by si o práci i rád s někým pokecal, ale ono pomalu není s kým a většina lidí Vás má za blázna .

alenab 03.04.2018

já jsem měla vždy práci, která mně bavila a naplňovala, za celý čas jsem vystřídala 3 zaměstnání, z prvního jsem odešla, protože jsme se stěhovali, z druhého jsem byla v rámci restrukturalizace propuštěná a ve třetím jsem vydržela až do důchodu, to jsem měla snad nejradši, ikdyž to byla práce velmi náročná.

helus 03.04.2018

Práce by hlavně měla člověka bavit.

Maya 03.04.2018

Přesně takovou práci jsem měla. Ale stačil jeden zamindrákovaný šéf a je po práci. A teď mám problém najít novou, protože jsem prý nadměrně zkušená... takový nesmysl!

konatovka 03.04.2018

Měla jsem v života dvakrát možnost poznat, která práce mě moc zaujala a bavila a jsem tomu moc ráda, zjistila jsem, na co mám. Dnes si užívám již 10 let důchodu.*1*

honzik 04.04.2018

práce, která nás baví je obrovská výhra, ale ne všem se to povede

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat