Našli jste konečně práci svých snů. Jak to bezpečně poznat

02.04.2018 | Finance

Jako dítě máme o svém budoucí povolání celou řadu více či méně (a většinou spíše méně) splnitelných představ. Na otázku, čím chceme být, odpovídáme různě – od popeláře až po princeznu. A i když si takové sny v dospělosti nesplníme, neznamená to, že musíme být se svou prací nespokojeni!

Osud nás občas zavede na různá místa, oblast kariéry nevyjímaje. Možná najednou zakotvíme u profese, o níž jsme nikdy neuvažovali ani nesnili, prostě se nějak „objevila“. Ale na tom není nic špatného!

Přesto můžeme mít své pochybnosti, zda je práce, která nás momentálně živí, pro nás tím pravým. Jak to bezpečně poznat?

Prostě vás to baví

Na začátek to úplně základní. Baví vás to, čím se živíte? Pokud ano, jste na dobré cestě!

Naplňuje vás

Jistě, po celém dni v práci se cítíte unaveni, to je přirozená reakce organismu, a ani stres se vám úplně nevyhýbá, ale přesto se v práci cítíte ve svém živlu. Máte pocit, že se ani trochu nenudíte, vždycky najdete nějaký ten zbytek energie, který (vlastně rádi) investujete do právě rozpracovaného projektu apod.

Pracovní doba utíká

Nekoukáte na hodinky každé 2 minuty, kdy už si konečně budete moci odpíchnout a jít domů, jste tak zabraní do práce, že snad ani nevnímáte, že je čas oběda (ještěže vás upozorní kručící žaludek). Večer se pak musíte od rozdělané práce odtrhnout násilím, případně jdete domů, až budete mít hotovo.

Všechno vám jde od ruky

I když jste třeba daný obor nestudovali a nemáte žádnou extra průpravu, práce vám prostě jde. Zkrátka jste přirozený talent, rychle se všechno potřebné naučíte.

Není to jen práce

Stalo se vaše povolání něčím víc než jen prostředkem pro vydělání peněz? Dovzděláváte se ne proto, že vám to šéf nařídil, ale protože chcete? Souvisí s ní i vaše koníčky? Pak jste si vybrali správně.

Mluvíte o ní

Vaše profese často proniká do konverzace s přáteli či rodinou, dělíte se s nimi o své úspěchy i neúspěchy. Spousta lidí na svou práci jen nadává, ale vy vidíte i hodně dobrého.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat