Prostreno.cz

Rybí filé s liškami

Netradiční, ale skvělá kombinace ryby a hub.

  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 748 kJ / 178 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy3g
tuky15g

Ingredience na

  • 700 g rybího filé - dle vlastního výběru
  • 6 lžic másla
  • 1 lžíce oleje
  • 0,5 lžičky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 300 g lišek, nebo jiných hub
  • 3 lžíce másla
  • 1 ks cibule
  • 300 ml smetany
  • 1 lžička dijonské hořčice

Postup přípravy

  1. V pánvi rozehřejte 3 lžíce másla, přidejte oloupanou, nakrájenou cibuli a nechte cibuli zesklovatět.
  2. Přidejte pokrájené houby, smetanu, hořčici, podle chuti osolte, opepřete a duste 25 minut.
  3. V jiné pánvi rozehřejte 3 lžíce másla a lžíci oleje.
  4. Porce ryby osolte, opepřete a zvolna opečte na másle s olejem.
  5. Ryby podávejte s houbovou omáčkou.

TIP:

Houby můžete použít sušené, které předem namočte v teplé vodě.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,62g
  • Sacharidy:

    85,50g
    • Cukry:

      15,80g
  • Tuky:

    307,45g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 178 kcal

22

minut jízdy na kole

16

minut běhu

53

minut uklízení



Podobné recepty

Štika na zelenině

(5 hlasů)
1h a 5min
925 kJ

Pstruzi pečeni s bramborami

(5 hlasů)
1h a 10min
804 kJ

Treska s hráškem a slaninou

(7 hlasů)
1h a 5min
901 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s liškami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat