Prostreno.cz

Kančí na slanině

Máte rádi zvěřinu, tento recept vás nezklame.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 2h a 30min

    20min příprava

    2h a 10min vaření

  • 1089 kJ / 260 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny18g
sacharidy15g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na silné plátky (3-4cm). V pekáčku rozehřejte sádlo, na dno položte plátky slaniny, na plátky nakrájený česnek a na česnek osolené, opepřené maso.
  2. K masu přidejte ostatní koření, podlijte horkou vodou nebo vývarem a přiklopené duste v troubě při 220 °C asi 1,5 hodiny.
  3. Maso při pečení podle potřeby podlévejte. Podlévejte opravdu jen mírně, aby vznikla hustější šťáva. Měkké maso odkryjte a dopečte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    99,20g
  • Sacharidy:

    267,10g
    • Cukry:

      16,54g
  • Tuky:

    163,88g
  • Vláknina:

    78,00g

Aktivita pro spálení: 260 kcal

32

minut jízdy na kole

24

minut běhu

77

minut uklízení



Podobné recepty

Kančí v čokoládě podle Itala

(22 hlasů)
1h a 15min
798 kJ

Zajíc na sladkokyselo podle Itala

(15 hlasů)
1h a 20min
839 kJ

Srnčí medailonky s brusinkami

(11 hlasů)
40min
730 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Kančí na slanině

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat