Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 1977)

19.04.2011 | Seriály

Tereza strávila noc s Vojtou, Thea u Štěpána. Matěj se vrátí patřičně upravený z tahu až nad ránem. Všem bude vyprávět, jak si užíval soukromou lekci italštiny s jednou kráskou... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Zatímco Matěj bude dospávat prohýřenou noc, Štěpán bude mít plnou hlavu starostí. Naplno se pustí do plánování tajné oslavy dvacátých narozenin dvojčat. Dokonce na to obětuje i honorář za natáčení reklamy v jejich bytě. Coolna se už záhy ale ukáže jako dost těsná, a tak se Štěpán domluví s Eddiem, že oslavu upořádají v jeho domku. Podaří se mu přípravy před dvojčaty utajit? Jak vyřeší další konflikt s Vojtou? A jak Vojta zareaguje na zprávu, že Tereza pojede do Berlína jen sama s Peterkou?
 
Ondra stále žije svým snem, jak pro rodinu postaví dům. Holky netuší, že jejich otec se baví sháněním pozemku. Velmi dobře ale zaregistrují, že táta s Bárou před nimi něco tají. Janu dokonce napadne, jestli jim nechystají bratříčka nebo sestřičku. Každopádně jako správná dcera investigativního žurnalisty se to rozhodne vypátrat. Ondrovo nadšení mezitím ještě víc vzroste, když uslyší, že se Bára zašla zeptat do banky na hypotéku. Co všechno se dozvěděla? Bude konečně se stavbou domu souhlasit?


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a
už léta vykládám karty! Kartářka Lucie

Thein článek v novinách o reakcích lidí na Terezinu instalaci pobouří Nyklovou, která se v něm okamžitě pozná. Po Libušce Thee vzkáže, ať si odteď nakupuje housky jinde. V centru zájmu Nyklové bude ovšem i nadále pan Pešek. Když povypráví Růže, kolik by potřeboval na opravu střechy svého domu, Růžu hned napadne, že by si Vilma jejich vztah pojistila, kdyby mu ty peníze namísto banky půjčila sama. Pan Pešek si zatím vyžádá finanční radu od profesora Kaliny. A ten bude nekompromisní. Chce to co nejdříve razantní změny. Jak Vlastimil zareaguje na nabídku Nyklové? Přijme ji? A pustí se do Kalinou navrhovaných změn?

Seriál Ulice (1977) uvidíte v úterý 19. dubna 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

149 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:55
191 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
408 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:21

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat