Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (středa, díl 1998)

18.05.2011 | Seriály

Vasil se bude muset hodně přemáhat, když bude žádat Davida o laskavost. Jenže jiný způsob, jak dát Ingrid vědět, že s Dianou nespal, mít bohužel nebude. David mu dá dost drsně najevo, co si o něm myslí. Zároveň mu poradí, aby už Ingrid neničil život a raději navždy zmizel... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

David bude tajně doufat, že i kdyby Vasil přeci jen v garsonce zůstal, Ingrid sama ho pošle do háje. Jenže situace se nebude vyvíjet úplně podle jeho představ. Ingrid se Vasila nebude chtít jen tak vzdát i přes všechna příkoří, která od něj musí v poslední době snášet. Dokonce si spoustu věcí bude klást i sama za vinu. Do takto rozdaných karet ovšem znovu zasáhne Pokladník. David od něj dostane velice lákavou nabídku za jakoukoliv informaci o Vasilovi. Potopí David Vasila, aby získal Ingrid pro sebe?

Anička se brzy nad ránem probudí v Pavlově náručí. Po nádherné noci je bude čekat neméně krásné ráno. Zato Bedřich bude na dně. Na pronájem bytu může na nějaký čas zapomenout, a tak bude muset začít urychleně řešit, co dál. Nejprve vše probere se Zuzanou a pak mu nezbude nic jiného, než spolknout hořkou pilulku a vypravit se za Aničkou, aby jí konečně řekl, jak se věci mají. Je pro něj v Aniččině životě ještě místo? A jak další změny přijme Franta?


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a už léta vykládám karty!
Kartářka Lucie

Nerozlučná dvojice Pepan s Otou je hudbou minulosti. Od té doby, co Pepan šmíroval Otu s Majdou u sebe v bytě, ztropil žárlivou scénu a Otu obvinil z křiváctví, nezavadí o svého bývalého parťáka ani pohledem. U Henryho si ostentativně sedá k jinému stolu a odmítá všechny Otovy nabídky ke smíru. Majdu Pepanovo trucování dnes natolik namíchne, že se rázně ozve. Jedinou uraženou by tu totiž měla být právě ona. Navíc kvůli nim nemíní neustále běhat ke dvěma stolům. Ota se pak pochlapí a Pepanovi se zajde znovu omluvit, že mu lhal. Ten sice zpočátku moc mluvný nebude, ale když do něj Ota nalije pár panáků, bude všechno zase jako dřív. Pepan dokonce znovunabytého přátelství hned využije a Otu zapojí do další domácí bojovky...

Seriál Ulice (1998) uvidíte ve středu 18. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat